spanky Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 -> http://www.diagtronik.pl/forum/viewtopic.php?t=3218 i co Wy na to :?:
Gość zdeniu Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 strach cos robić przy aucie :shock:
spanky Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2006 strach cos robić przy aucie :shock: zdjecia robia wrazenie ...... :twisted: ciekawe ile w tym prawdy .... :?:
Gość zdeniu Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 ciekawe ile w tym prawdy .... myślę że tu jest prawda http://www.tdi.pl/index.php?name=News&file=article&sid=130 czyli pokazana stronniczość i sponsoring
Gość Murzyn Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 ehhh to ciekawe dlaczego audi nie odbiera gwarancji na auta z chipem i montuje je nawet do nowych autek (procedura jest taka, ze kupujesz nowe autko, doplacasz cos 2-3k pln za chip, ktory montuja Ci przy 1 przegladzie)
JurekTCS Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 O ile mnie pamięć nie myli to w AŚ opisali boxy a nie chipy.
ctv Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 ehhh to ciekawe dlaczego audi nie odbiera gwarancji na auta z chipem i montuje je nawet do nowych autek (procedura jest taka, ze kupujesz nowe autko, doplacasz cos 2-3k pln za chip, ktory montuja Ci przy 1 przegladzie) nie ma takiej możliwosc :!:
Gość Murzyn Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Murzyn napisał/a:ehhh to ciekawe dlaczego audi nie odbiera gwarancji na auta z chipem i montuje je nawet do nowych autek (procedura jest taka, ze kupujesz nowe autko, doplacasz cos 2-3k pln za chip, ktory montuja Ci przy 1 przegladzie) nie ma takiej możliwosc jak to nie ma jak kumpel kupil w zeszlym roku nowa A6 2.0TDI i wlasnie taka byla procedura...?? Moze nie w kazdym salonie cos takiego proponuja.
ctv Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 nie ma żadnego oficjalnego chip tuningu w audi :!: :!: :!:
Gość Wojtek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 odnosnie artykulu w AŚ i odpowiedzi na Tdi.pl to ... (prywatna opinia ) kazdy kto ma "olej"napedowy :mrgreen: w glowie wie ze chip tuning powoduje "jakies" zwiekszenie obciazenia silnika i rzecz w tym zeby kompensowac to przez "dbanie" o turbo i silnik "w ogole" itd (kazdy wie o co chodzi) A no i chyba tolerancja, na uszkodzenie elementow bazowych silnika jest doc duza wiec te obrazki to sa naprawde smieszne. (moglo sie zdarzyc ale nie generalizowac Helmuty :mrgreen:) ..slusznie zauwazyl autor odpowiedzi na TDi.pl ze zdjecie to blok R5 a nie zaden spod TDi. i ciezko im bylo znalezc uszkodzone Tdi. OT: Niech puszcza ceny w dol w salonach to sam chetnie sie tam wybiore :mrgreen: malymi kroczkami i kazdy bedzie jezdzil tu w A4-klub'ie nowa B7 :mrgreen: 3.0 TDi :mrgreen: i juz Chip nie bedzie potrzebny.
daniels Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 i po co powymyślali te chipy ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ---------- wiem,wiem odgrzałem...
sokal Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 i po co powymyślali te chipy ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ---------- wiem,wiem odgrzałem... A ja ostro klikam w te linki :polew:
Rekomendowane odpowiedzi