Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Rekord prędkoci pobity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do poczytanie krótkiego tekstu i zobaczenie fotek najszybszego produkowanego seryjnie auta (z tym seryjnością to pewnie lekka przesada):

http://www.motogazeta.mojeauto.pl/cms/index.php/56401

Opublikowano

Przecież USA nie mogło przeżyć faktu , że Europa ich wyprzedziła, , więc czym predzej zaczęli budowe Ultimate aero...

Ale , przyznam autko robi wrażenie.[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2007, 11:51 _________________________________________________ten komentarz jest miód "kazik

2007-09-15 15:57:18

ja swoja beemke jechalem 250 km/h i mialem jeszcze sporo mocy zapasu, wiec te 420 to bym spoko machnal"

Opublikowano

Komentarze wogóle mnie rozpieprzyły :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Komentarze typowo polskie... ehhhhh.... "buraczane" to tyle

Opublikowano
  • Autor

Zaskoczyło mnie to że pomiary robili na publicznej drodze - fakt zamknięta dla ruchu. U nas na publicznej drodze to sie robi jazdy próbne terenówkami.

Opublikowano

No na naszych drogach godny podziwu rekord byłby 300 km/h (test wytrzymałości zawiechy)

Opublikowano

Prawdziwy krol predkosci to Barabus TKR :) Zreszta w komentarzach ktos o nim wspomnial:) V-max = 434 km/h a przyspieszenie 0-100 km/h = 1,6 sek... Wiec jest szybszy nawet od mojego wiekowego TDI :)

http://www.autogaleria.pl/news/index.php?id=642

Opublikowano

a mi się podoba ten komentarz... :

"Nie wzieli pod uwage tego, ze w Veyronie przy 320km/h jest nadal cicho, ze ma klimatronic, nawigacje, alektryczne fotele, a deska jest z wysmienitych materialow, a nie przetopionych ActionManow i lalek Barbie.... Shelby'emu Aero TT mowimy wiec NIE:)"

ten kawałek o przetopionych ludzikach :polew:

Opublikowano
  • Autor

Alvaro dobry cytat :polew: :polew:

Opublikowano

a mi się podoba ten komentarz... :

"Nie wzieli pod uwage tego, ze w Veyronie przy 320km/h jest nadal cicho, ze ma klimatronic, nawigacje, alektryczne fotele, a deska jest z wysmienitych materialow, a nie przetopionych ActionManow i lalek Barbie.... Shelby'emu Aero TT mowimy wiec NIE:)"

ten kawałek o przetopionych ludzikach :polew:

:polew: Dobre
Opublikowano

rekord imponujący :shocked:

przód samochodu urzeka :cool:

a, że wykonanie samochodów amerykańskich jest spartańskie, to już inna bajka :evil:

Opublikowano

No na naszych drogach godny podziwu rekord byłby 300 km/h (test wytrzymałości zawiechy)

na naszych drogach rekord to chyba coś ponad 360km/h jeśli sie nie myle :tongue4:

ale komentarze faktycznie miażdżą hehe ripiosta jest fajna - "Wydaje mi sie kazik ze majac taki zapas to i mach 1 nie jest przeszkoda" :polew: