gregson Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Witam ! Mógłby mi ktoś powiedzieć czy akumulator w Audi A4 B6 jest w jakiś sposób przykręcany czy tylko wstawiony, mi właśnie padł poszedłem go wyciągnąć i bardzo mnie to zdziwiło może to jest przyczyna tego, że padł mianowicie podskoczył gdzieś na wspaniałych polskich drogach i po zawodach Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi.
domjenick Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 jest przykręcony,jak każdy z resztą od strony silnika masz srubę z nakładką trzymającą aku w takiej szynie
gregson Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 no dokładnie są dwa otwory nie mam tylko mocowania ale dorobię jakiś płaskownik i mam nadzieje, że będzie dzięki za info
Rafal-L Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 W ASO koszt oryginalnego mocowania jest pewnie śmieszny wiec poco sie bawić w płaskowniki i wiercenia??
gregson Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 w zasadzie masz racje jutro będę w okolicy więc zapytam mam akumulator odłączony na całą noc jutro rano kupuje nowy mam nadzieje ze nie przeszkadza dla autka nocka bez prądu
Rafal-L Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Zresetuje sie wiekszosc rzeczy w aucie do ustawien fabrycznych. U mnie np. Przepustnica i modul komfortu trzeba ustawiac:D ale to maly pikus:D
gregson Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 mi się zresetował tylko zegarek i data no i kluczyki ponownie do zaprogramowania nawet kilometry z dziennego licznika pozostały bez zmian akumulator nowy pali rano od pierwszego pzdr
Rekomendowane odpowiedzi