cypek80 Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Witam wszystkich. W końcu udało mi się odkręcić boczek w tylnych drzwiach, aby zobaczyć czy są głosniki. Okazało się że są 16 ori audi. Niemogę znaleść przewów od tych tylnych głośników nigdzie przy radiu. Przeczytałem wszystkie posty na temat głośników tylnych ale raczej nikt nie miał takiego problemu z lokalizacją przewodów. Radio było fabryczne ale "kots" wyciągnął. Zostały jakieś dziwne wtyczki. Chyba do wzmacniacza nie wiem. Pytanie gdzie mogą być te przewody bo przy radiu i w wiązce nie mogę ich znaleść. Pozdrawiam
konrad_A4 Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,2255.0.html
cypek80 Opublikowano 22 Września 2007 Autor Opublikowano 22 Września 2007 :audi:Witam Pogrzebałem trochę w aucie i okazało się że mam subwoofer pasywny Noki w schowku bagażnika z lewej strony. Czyli zgodnie z tym co znalazłem na forum moje głośniki tylne też są podłączone pod niego. A żółta wtyczka do radia jest właśnie do subwoofera. To Audi mnie zaskakuje coraz bardziej. Jutro spbrubuję go podłączyć.
BARTOLOMEUS Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 przerabialem ten problem z tej kostki wychodza z tego co pamietam 4 przewody.jeden to sterowanie wzmacniacza jeden to wspulna masa i dwa plusy do glosnikow zamontowalem sprzet pioneera i wszystko fajnie gra
Rekomendowane odpowiedzi