Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AWM] Potrzebne wydajniejsze wtryskiwacze-proszę o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:)

pozytywnych tez jest dużo

jaki czlowiek taka opinia sami wiecie

jutro jade rano więc wieczorkiem wrzuce wykresik

pozdrawiam

a gdzie się wybierasz?

elprosys Gliwice? [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 20:39_________________________________________________aaa i ile za pomiar, jeśli możesz to napisz :)

Opublikowano

ja mam za freeko:)

a robie pomiar o seby we wrocku

Opublikowano

ja mam za freeko:)

a robie pomiar o seby we wrocku

mówisz o tym kijku co sie zakłada na koło?

opłaca ci sie tam jechać?

Opublikowano

no chyba opłacało

mieliście racje bo ja nie znając się za bardzo twierdziłem że mam ponad 200ps-zwracam honor:)

mam 193ps ale moment obr.jest dość dobry 285nm

wykres sam super według mnie więc mod dobry

oceńcie

[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 22:45_________________________________________________fa06722f1add8f9a.html[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 22:45_________________________________________________

l35C0.jpg

[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 22:48_________________________________________________a zamykając temat moje przerywanie czasem powyżej 5 tys obr.na Pb spowodowane jest nie wtryskami PB tylko lub pompa lub po prostu trzeba lać pb ale lepsze -nie 95 tylko 98 lub power shell:)

zgadzacie się ze mną???[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 23:14_________________________________________________i co z tymi co tak wykres chcieli zobaczyć i twierdzili że to szmelc i gotowiec hmmmm

:tongue4:

Opublikowano

jak dla mnie wykres ok :good:

na pewno bezdymnie?

Opublikowano

mieliście racje bo ja nie znając się za bardzo twierdziłem że mam ponad 200ps-zwracam honor:)

stary zrobie OT ale powiem ci kilka słów , w kazdym swoim temacie grasz kozaka , najpierw masz 250KM , potem wieksze turbo , potem soft u mega mózga we Wrocku któremu nota bene nie dałbym kół zmienić bo nawet to by spierdolil.

Ludzie z forum ,którzy naprawde wiedzą co piszą uswiadamiaja cie ,ze jestes w błędzie a ty zachowujesz sie jak taki mały fiut , nie dasz sobie powiedzieć bo jesteś mądrzejszy , w ogóle och i ach, a w zasadzie głupszy od pierwszej lepszej kozy spotkanej na drodze.

Moja rada : nie chcesz być głupi jak koza ZACZNIJ CZYTAĆ FORUM A NIE ZADAWĆ PYTANIA albo zmień forum na a4club.eu , tam takich potrzebują bo poodchodzili im ludzie i muszą trzymać pewien poziom kretyństwa.

Tyle z mojej strony , jakbyś miał pytania to wal na ogólny lub PW

Opublikowano

stary zrobie OT ale powiem ci kilka słów , w kazdym swoim temacie grasz kozaka , najpierw masz 250KM , potem wieksze turbo , potem soft u mega mózga we Wrocku któremu nota bene nie dałbym kół zmienić bo nawet to by spierdolil.

Ludzie z forum ,którzy naprawde wiedzą co piszą uswiadamiaja cie ,ze jestes w błędzie a ty zachowujesz sie jak taki mały fiut , nie dasz sobie powiedzieć bo jesteś mądrzejszy , w ogóle och i ach, a w zasadzie głupszy od pierwszej lepszej kozy spotkanej na drodze.

Moja rada : nie chcesz być głupi jak koza ZACZNIJ CZYTAĆ FORUM A NIE ZADAWĆ PYTANIA albo zmień forum na wytarmoś-mi-suty.eu , tam takich potrzebują bo poodchodzili im ludzie i muszą trzymać pewien poziom kretyństwa.

Tyle z mojej strony , jakbyś miał pytania to wal na ogólny lub PW

Brawo brawissimo :oklaski:

Wykres może i ok ale kolego otfwebd zacznij słuchać rad innych, bardziej doświadczonych userów, a jak nie chcesz ich słuchać to po kiego uja zadajesz tu pytania i żalisz się swoimi problemami :wallbash:

Jakbyś już dawno posłuchał innych to byś miał instalację wymienioną na lepszą i pewnie problemy by już dawno zniknęły i byś miał zaoszczędzone trochę kasy :cool1:

Ale rób jak uważasz i dalej się upieraj przy swoim i wywalaj kasę na niepotrzebne wymiany :wink4:

Opublikowano

ale pojechali hehe

przecież po to to forum jest żeby sobie pomóc a skoro ktoś jest laik powinniście pomóc

a ja zadaje pytanie a Wy nie odpowiadacie na nie tylko Wy się wymądzżacie mądrościami

ja przyznaje że mam małe pojęcie ale ludzie tu pytający po prostu szukają pomocy a nie wymądrzania się

koniec temtu dzięki

Opublikowano

no chyba opłacało

mam 193ps ale moment obr.jest dość dobry 285nm

wykres sam super według mnie więc mod dobry

oceńcie

[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 22:45_________________________________________________fa06722f1add8f9a.html[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 22:45_________________________________________________

l35C0.jpg

[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 22:48_________________________________________________a zamykając temat moje przerywanie czasem powyżej 5 tys obr.na Pb spowodowane jest nie wtryskami PB tylko lub pompa lub po prostu trzeba lać pb ale lepsze -nie 95 tylko 98 lub power shell:)

zgadzacie się ze mną???[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 23:14_________________________________________________i co z tymi co tak wykres chcieli zobaczyć i twierdzili że to szmelc i gotowiec hmmmm

:tongue4:

Czyli wszyscy ci, którzy pisali, że wykresy autoseby polegają na idealnym przeniesieniu lini wyżej mieli racje :dziura:

Nie powinieneś się tym softem chwalić bo w życiu auta nie sprzedasz (pomijam jego wygląd :cool1:).

Opublikowano

ale pojechali hehe

przecież po to to forum jest żeby sobie pomóc a skoro ktoś jest laik powinniście pomóc

a ja zadaje pytanie a Wy nie odpowiadacie na nie tylko Wy się wymądzżacie mądrościami

ja przyznaje że mam małe pojęcie ale ludzie tu pytający po prostu szukają pomocy a nie wymądrzania się

koniec temtu dzięki

Pierwsza zasada : zanim założysz nowy temat to przeczytaj czy już takiego nie było !!!!! Moskal w 100% Ci powiedział prawde, zadajesz tak chaotyczne pytania, dziwne tezy tylko dlatego bo jakiś idiota z szyldem nad garażem który się zwie mechanik,tuner,gazownik nazywa. Zmień gazownika, jest opisanych wielu w odpowiednim temacie. Jeśli chcesz to Ci podam numer do mojego, tyle, że nie wiem czy zabardzo by sie nie wk***iał po babraniu się w gównie który Ci ktoś wsadził. Pozdrawiam i powodzenia w sprzedaniu tego 250 konnego killera