tomgra Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Po zgaszeniu silnika wychodzę z auta, zamykam drzwi i pilotem blokuję zamek i podświetlenie nie zawsze gaśnie. Pomaga wejście do auta i przekręcenie kluczyka i wyjście jeszcze raz. Pod nogami światło gaśnie po zamknięciu drzwi. O co kaman ?
seves Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 wiem ze moze to nie ta klasa pojazdu bo jednak opel to nie audi hahaha ale w firmowym oplu zafirze 2006r dzieje sie co jakis czas podobnie.. od nowosci auto kupione jako nowe w salonie i jeszcze na gwarancji to zglaszalem i co mi w oplu powiedzieli? Rozwiazanie? hehe jak sie tak stanie to mam odlaczyc klemy na kilka minut zeby sie jakis sterownik zresetowal :polew: bo sie tak moze co jakis czas zawiesic.. wiec mysle ze w Twoim przypadku tez jakis sterownik bedzie za to odpowiedzialny... moze modul komfortu?
dudek1989 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Mam podobny problem, tylko u mnie podświetlenie gaśnie, natomiast świeci się cały czas podświetlenie pokręteł od nawiewów i podświetlenia wszystkich przycisków w samochodzie przez co cierpi na tym akumulator Vag-iem nie mogę połączyć sie z modułem komfortu, podłączyłem się tylko pod centralny zamek, ale nigdzie nie wykryło mi żadnego błędu... Nie wiem czy to wina jakiegoś zwarcia czy źle przeprogramowanego modułu komfortu... ale chyba go nie posiadam skoro mi go nie wykrywa... Jestem posiadaczem auta do paru dni i troche krępuje mnie ta sprawa bo gdy przyjda mrozy to rano może być problem z odpaleniem... Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc...
ŁYSY44 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Prawdopodobnie to moduł komfortu fiksuje
tomgra Opublikowano 10 Października 2010 Autor Opublikowano 10 Października 2010 Gdzie on jest bo miałem trochę problemów z wodą u pasażera...
Rekomendowane odpowiedzi