dariooooo_oo Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Witam Panowie mam następujący problem. Gdy jadę zawsze po mniej więcej 30km zaczyna drgać mi kierownica i zaczyna ściągać mnie na prawo. Dziwne, ponieważ gdy wrzucę na luz drgania ustają i na pewien czas jest dobrze. Później, gdy wrzucenie na luz nie pomaga muszę się zatrzymać i pokręcić kierownicą w lewo i prawo i też na jakiś czas jest dobrze...nie mam pojęcie o co może chodzić klocki i tarcze wymienione, cylinderek przeczyszczony...POMOCY
wojtekce Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 sprawdź zawieszenie i półosie
dariooooo_oo Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 sprawdzałem...dzwoniłem dziś do mechanika i powiedział, że to może być opona(że nagrzewa się i coś tam w środku się dzieje i to na pewno dlatego)... możliwe to??
dariooooo_oo Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 i co to może pomóc??znając moje szczęście okaże się że zacznie mnie ściągać na lewą stronę
wojtekce Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 i co to może pomóc??znając moje szczęście okaże się że zacznie mnie ściągać na lewą stronę wtedy bedziesz wiedział czy to opony są winne :gwizdanie:
dariooooo_oo Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 oki rozumeim dzięki mam nadzieję że to opona wymienię i będzie wporządku dzieki jeszcze raz[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 13:10_________________________________________________to była wina opon więc kupiłem 2 prawie nowe oponki na przód i jest super :)zupełnie inaczej się prowadzi
Rekomendowane odpowiedzi