audin1.8t Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Kupiłem parę dni temu Tubę Infinity i ją zamontowałem razem z wzmacniaczem Pioneer . Wszystko gra jak należy poza jednym, poza rejestracją.Głośno drga i nie wiem co zrobić . Myślałem o gumowych podkładkach , żeby włożyć je pomiędzy rejestracją a wkładem do rejestracji , ale nie wiem czy to dobry pomysł.....Pomóżcie!!!!!
adamooo Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 są dwie opcje.. 1) nawkładać gąbki za rejestracje 2) kupić dobrą taśme dwustronną i przykleić tablice do blachy..
Gość Keżor Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 3) kupić ramki klubowe lub inną podobną 4) przypier.... rejestracje na 2 lub 4 nity do blachy
Gik Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 wcale tuba nie potrzebna,żeby drgała... ja w swoją 2 wkręty wkręciłem i podłożyłem podkładki odpychające, i jest już cacy...
Krycha Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 są dwie opcje.. 1) nawkładać gąbki za rejestracje Zwykła gąbka nasiąknie wodą i klapa zgnije po roku czasu. Jedyna gąbka jaka tam wchodzi w grę to taka co kładzie się pod panele ona nie chłonie wody i może tam być. Ja dałem tam dwa takie kawałki + maty wygłuszające. Pomogło ale idealnie nie jest.
audin1.8t Opublikowano 23 Września 2007 Autor Opublikowano 23 Września 2007 Dzięki chłopaki.... Do Keżor-a...za drogie auto żeby przypier..... na nity....ale dzięki za fatygę:)
Krycha Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Pod wkręty daj podkładki sprężynujące bo śrubki pod wpływem drgań same się odkręcają i możesz zgubić rejestracje.
Gość NUTI Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Pod rejestracje podklej uszczelkie do drzwi, one są w paskach i gumowe. U mnie pomogło, po dokręceniu ładnie zamortyzowało tablice i już nie drży o blache klapy.
Rekomendowane odpowiedzi