ZuKeRs Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Jak w temacie, szukam dla kolegi info czy jest mozliwe dolozenie tempomatu do B7 3.0 tdi ze skrzynia multitronic. Moze ktos wie jakie graty sa do tego potrzebne <--- czy wystarczy panel zespolony przelacznikow pod kiera wraz z tasma i odpowiednie zaprogramowanie, czy cos jeszcze jest potrzebne? W sumie to jeszcze jedna sprawa. Czy ktos wie jakie graty sa potrzebne do zainstalowania kiery lopatki do wyzej opisanej wersji auta <-- pominmy fakt samej kierownicy z lopatkami .
jaro4444 Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 A był produkowany B7 3.0 TDI z Multi?
gudi Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Tutaj znajdziesz wszystko od A do Z http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23501.0
ZuKeRs Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 Tutaj znajdziesz wszystko od A do Z http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23501.0 Pomyliles sie kolego, to jest watek o wstawianiu kiery multi i modulu ktora ja obsluguje. Ja to wszystko mam, teraz chce dolozyc tempo Jakie graty sa potrzebne, z tego co sie dowiedzialem to: - manetka tempo - czujnik pod pedal hamulca ktory bedzie wylaczal tempo jak tylko sie go dotknie, Czy cos jeszcze potrzebuje, moze ktos ma jakis schemat, jak zgrac ten czujnik z ktorym modulem itp.
juri-gtd Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Manetka, kodowanie i poszlo tylko sprawdź czy twój muduł kierownicy obsługuje tempomat? kiere masz milti?
ZuKeRs Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 Tak kiere mam multifunkcja w nowym furaku. Dzieki za info na prv , wyglada wszystko mega latwo tylko ciekawi mnie taki myk. Otoz w poprzednim moim furaku mialem ori tempo i w pewnym momencie przestalo dzialac. Okazalo sie ze czujnik pedalu sprzegla padl, po jego wymianie wszystko dzialalo jak nowe. Prawidlowo tempomat dzialal mi tak ze jak ustawilem set speeda to do poki nie wcisnalem sprzegla czy hamulca tempo trzymalo zadana wartosc. Moje pytanie wlasnie czy przypadkiem nie trzeba dokupic czujnika/wlacznika jak go zwal no i instalke wyrezac - do hamulca, sprzegla dla wersji manual skrzynia ? Powiedz juri-gtd jak obecnie dziala ci tempo, czy po wcisnieciu sprzegla wylacza sie set speed ?
Rekomendowane odpowiedzi