pablo72 Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 witam !!! wczoraj wymieniłem żarówezckę podświetlenia prędkościmierza i niby wszystko OK! Ale zauważyłem że zwariowały wskazania zużycia paliwa,a mianowicie jeżeli mam ustawione wskazania bieżące zużycia paliwa to wskazuje dziwnie dużo 25,30 - 51,5l w zależności od tego jak mu deptam(wcześniej tak nie było jedynie przy dużym obciążeniu) ale jeszcze dziwniej zachowuje się na wskazaniach średniego spalania-na biegu jalowym spalanie caly czas wzrasta wydaje mi się że tak cosekundę jest przyrost wartości na wskażniku o 0,1l np;20,1-20,2 20,3 i tak systematycznie wzrasta.Wcześniej maksymalne wskazanie jakie miałem na średnim to 6,7l po mieście,a teraz kapa !!!!co to może być ???proszę o rady!!!! Muszę jeszcze nadmienić że przed tą wymianą nie moglem połączyć się vagiem z blokiem 17-Instruments,ale dzisiaj sprubowałem jeszcze raz i ok nawiązalem połączenie z tym sterownikiem.Vag nie znalazł żadnych błędów w tym sterowniku Więc co jest grane z tymi wskazaniami?????pomocy!!!![br]Dopisany: 25 Wrzesień 2007, 21:41 _________________________________________________to byl chyba fałszywy alarm-wraz z przyrostem kilometrow wszystko powraca do normy!!!!!!!!!
Gość Murzyn Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 hehe, no wlasnie mialem pisac ze objawy ktore opisujesz jako zlo sa calowicie normalne po zresetowaniu wskazan zamykam
Rekomendowane odpowiedzi