Gość elmo Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Oto "inteligentny" gość w dużym samochodzie, który uważa, że mu wszystko wolno. http://www.youtube.com/watch?v=pBC6oKr0jHk a moj wozek gdzies tam z przodu :-)
Gość rob Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 niestety nie tylko na podkarpaciu tak jeżdżą
krzyniek Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 niestety nie tylko na podkarpaciu tak jeżdżą można powiedziec że wszędzie.
Gość MorgothV8 Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Mnie bardziej wkurzają zwyczaje kierowców w Warszawie (szczególnie w korku), gotowy jestem się założyć że jakby z głową jeździli to korki byłyby mniejsze o 50%
Reggi Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 kupić sobbie tylko RAM'a Hemi ..orurowac z kazdej strony ..i walić chamów po kolei jakby miał blachare na całym wozie do zrobienia i slady opon na dachu to moze by sie stukną w dynie i pomyślał :bicz3:
elkrecik Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Nie obraz sie Elmo (nie wiem skad jestes) ale niestety takie show widze na trasie w wykonaniu zwlaszcza kierowcow z rejestracjami z Jasła i Sanoka... Oczywiscie nie jest to zasada ale jakos mam szczescie do ogladania takich imbecyli zwlaszcza pochodzacych z takich rejonow
Gość elmo Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 "pan" w terenówce jest jak najbardziej z Sanoka nawet wiem gdzie parkuje przypadkiem zobaczylem :-) a to ze tak jeżdżą zawsze tak jest ale tym razem chodzi o to ze sie udało nagrać przez przypadek wracaliśmy ze spotu lokalnego..... no coz zawsze sie trafi jakis idiota niezależnie skad ma rejestracje :-( na Podkarpaciu ostatnio najszybsze auta to te co woza paliwo z Ukrainy (stare pasaty itp) .[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2007, 16:01 _________________________________________________bedzie drugi film .... koels z Brzozowa (mercem nowszym) po pijaku nie wyrobił na zakrecie na swiatłach i czolowo przywalił w audi 80 B3 stojace na czerwonym .... ale ten Sanok małyt a tyle sie dzieje:P
hornet Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Mnie bardziej wkurzają zwyczaje kierowców w Warszawie (szczególnie w korku), gotowy jestem się założyć że jakby z głową jeździli to korki byłyby mniejsze o 50% MorgothV8 zgodzę w 100%. I tutaj można przytoczyć powiedzenie jednego z Panów policjantów z TVN Turbo ".....mistrz prostej..." Czasami bezmyślność kierowców (nie tylko w Warszawie) powala na kolana !!! Totalną głupotą jest już wpychanie się na skrzyżowanie z myślą że skoro ten przede mną przejedzie to dlaczego nie ja a później stoi taki palant na środku skrzyżowania i nie wie co zrobić Powinno im się zabierać prawo jazdy. A nie ścigać tych co jeżdżą szybko ale z głową :th:
krzyniek Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Mnie bardziej wkurzają zwyczaje kierowców w Warszawie (szczególnie w korku), gotowy jestem się założyć że jakby z głową jeździli to korki byłyby mniejsze o 50% MorgothV8 zgodzę w 100%. I tutaj można przytoczyć powiedzenie jednego z Panów policjantów z TVN Turbo ".....mistrz prostej..." Czasami bezmyślność kierowców (nie tylko w Warszawie) powala na kolana !!! Totalną głupotą jest już wpychanie się na skrzyżowanie z myślą że skoro ten przede mną przejedzie to dlaczego nie ja a później stoi taki palant na środku skrzyżowania i nie wie co zrobić Powinno im się zabierać prawo jazdy. A nie ścigać tych co jeżdżą szybko ale z głową :th: bardzo ładnie to napisałeś :th:
Gość elmo Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 tak jak pisałem kolejny wybryk mistrzow prostej i kieliszka http://www.youtube.com/watch?v=WrxtCcEI4o8
Gość MorgothV8 Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 Przede wszystkim "dostosować prędkośc do warunków" - święta sentencja dla mnie I w/g mnie 200 km/h też można bezpiecznie jechać, nawet w Polsce ... A czasami 40 km/h to za dużo.... Co do korków i skrzyzowań, warto czasem przepuścić ludzi, pozwolić skręcić w lewo ludziom próbującym wjechać na bardzo ruchliwą drogę, wpuszczać ludzi z prawej którym sie pas kończy itp. potem ktoś może być miły dla Ciebie... prosty przykład, jedzie ktoś na obcych numerach w wawie i nagle dowiaduje się że musi zjechać na lewy pas (jest na prawym) - po prostu nie zna warszawy... Dla wspaniałych kierowców ze "stolycy" będzie rozkoszą na chama nie wpuścić gościa, ja natomiast takiego gościa wpuszczę, tylko wtedy cała zgraja chamów od razu trąbi i fakery pokazuje.... ehhhh szkoda gadać A jak taki cham stoi na wjeździe i chce skręcić w lewo to uważa że każdy powinien go wpuścić..... i jest jeszcze cała kupa takich sytuacji które utwierdzają mnie w przekonaniu że większość kierowców to (niestety) kretyni i chamy
hornet Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 kredytn Za duzo pracujesz Dokładnie po całym dniu siedzenia i gapienia się w cyferki to głowie się wali już
Rekomendowane odpowiedzi