Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam witam :hi: tutaj wszystko piszemy co dotyczy grupy Jelenia i okolice. Jak mas jakies pytanie wal smialo:) I zapraszamy 18.02.2011 o 19 pod MATEX :naughty:

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Grubasek21 to ja dalem Tobie ulotke :hi: tutaj jest nasza strona :cool1:

nasz watek Jeleniogorski i tu walimy o wszystkim co Nas dotyczy Jeleniej i naszych maszyn czy z nimi problemow... :good:

Dominik hmm ja tam respektuje zmiany inne niz fabryczne byle by ze smakiem i gustem ... chociaz przyznam ze lubie markowe OOOO i to co proponuja....[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 21:42_________________________________________________Panowie zabawiki moze juz beda we wtorek :naughty: :> :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano
:notworthy: UUuuuuUU szał :notworthy:
Opublikowano
  • Autor

hehehehehe :polew::good:

Opublikowano

yuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiii :notworthy::polew:

Opublikowano

A wiec tak naleze tak ze do innego forum z jeleniej g. i wraz z kolega mam dla was oferte specjalna :wink4: :wink4:

JAKO FIRMA CLEAN DETAIL CHCIALEM WRAZ Z KOLEGA ZAPROPONOWAC WIELKIE WIOSENNE PRANIE WASZYCH AUT :cheers: :cheers:

Cena przy 5 chetnych osobach bedzie wynosila 90 zl od samochodu

Cena przy 10 chetnych osobach zas juz mniej 70 zl od samochodu

W cene usługi wliczamy:

odkurzanie ,pranie foteli, podlogi, bagaznika,oraz boczkow drzwi + gratis od nas czyszczenie plastików oraz bezsmugowe mycie szyb z obydwu stron :)

jak ktos ma skore to cena taka sama :naughty: :naughty:

CHETNYCH PROSZE WPISYWAC SIE NA LISTE ... termin ustalimy taki zeby kazdemu pasowal :cheers: Pozdrawiam

Opublikowano

Ciekawa propozycja... Na spocie obgadamy:)

Opublikowano
  • Autor

70 zeta przy 10 maszynach moze by sie i tylu znalazlo :gwizdanie:

Opublikowano

Ja napewno bede chetny :naughty:

Opublikowano

Pogadamy za tydzien. Mam nadzieje ze kolega grubasek21 przybedzie zeby opowiedziec wiecej szczegółów?? :gwizdanie:

Opublikowano

Mogę się dopisać do listy, ale na wizytę nie mogę się umówić wczęsniej niż w sierpniu :naughty:

Opublikowano

ja też chętnie odstawie niunke na porządne mycie i czyszczenie :naughty:

Opublikowano

Czyli spotkanko we wtorek o 19 dawno nie zagladałem i juz takie zmiany :>

Opublikowano

Spotkanko we wtorek tylko po to zeby ulotki porozwozic. A poza tym normalny spocik jak zawsze w piatek o 19 :>

Opublikowano
  • Autor

Dokladnie zeby nie mieszac akcja ulotkowa we wtorek kto chetny... :hi:

Natomiast SPOT JEST W PIATEK GODZINA 19 OBECNOSC OBOWIAZKOWA :polew:

Opublikowano

no i stalo się :confused4: ukręciłem nypel przy turbine i teraz mam problem ze znalezieniem :angry: byłem w skodzie w Wałbrzychu i mi zaśpiewali 107 za ta śrube :kwasny: wiecie chłopaki może gdzie w Jg jest jakieś 1.9 tdi na szrocie?? jak ktoś coś takie znajdzie to prosze o info na pw

Opublikowano

kolego duzo czesci do audi i vw ma gosciu z Kromnowa to blisko z jg tu masz nr zadzwon i zapytaj :) 663 260 223

Opublikowano
  • Autor

Kolega Grubasek21 ma racje gosc z kromnowa ma duzo czesci w dobrych cenach... sam u niego bylem :naughty:

Co tam Pany spicie? Jutro akcja ulotkowa o 18 czekamy max 15 minut potem podzial na rejony i jazda...

W piatek mam nadzieje ze 15 maszyn bedzie :kox:

Co do naszych zabawek to nie mam info czy paka wyszla :/ jak bedzie jutro to zabiore oczywiscie dla tych co jutro z ulotkami walczyc beda :cool1:

Opublikowano

Dzudziu do mnie pisal ze moze sie spoznic. Ze bedzie max 18:20:43 wiec te kilka minut mozemy pozniej wystartowac:) A za ulotki juz sie biore :gwizdanie:

Opublikowano

Witam !!! Szybowcówka załatwiona :) z pod Matexsu możemy jechać na góre ... dogadamy temat dzisiaj na spotkaniu ulotkowym . Pozdrawiam