Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OOoo i już jakoś lepiej to wygląda:) Oby pogoda dopisała bo dzisiaj jak wracałem z Wrocka to sniegiem waliło :wallbash:[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 17:54_________________________________________________No dobra drodzy Panowie ( i Panie )! Powiem tak... Możecie żałować że Was nie było w KRZYWEJ! Pogoda SUPER! Aut miało być około 200 a było prawie 2000!!! Ludzi szacuje się na około 5 tys! Naprawde MEGA impreza! Jestem bardzo ZADOWOLONY i szkoda że nie mogliście tego zobaczyć! Na następnym spociku poopowiadam i fotki pokaże chociaż już na YouTube już jest troche filmików...

Kiedy ten następny spocik?? Ciepło się zrobiło więc może jakoś niedługo??

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

To dobrze Dogass ze Ci sie podobalo... tez mialem chec tam skoczyc ale szkoda siana na paliwo a tak to przynajmniej oponki w niedziele kupilem :kox:

A co do spotow to nie wiem cisza tu taka grobowa jak by nikt nic do powiedzenia nie mial :thumbdown::mysli:

Opublikowano

Pare filmikow widzialem,aut tyle co chiny wojska :rolleyes:

Opublikowano

Witam Panowie tak się przyglądam i myślę, że może w tygodniu jakiś spocik to bym się pojawił zawsze to dodatkowa para kółek :>

Opublikowano

Myślę że ankieta już przedstawia jakiś pogląd na to co i jak będzie się działo dlatego możemy teraz się zastanowić kiedy będziemy się zjeżdżać... Jak dla mnie jeden raz może zostać 3 PIĄTEK miesiąca o 19.00, a drugi proponuję 1 NIEDZIELA miesiąca o 16-18. Oczywiście jakby były jakieś inne pomysły to też jestem pozytywnie nastawiony. Tylko żeby się takie propozycje pojawiły :gwizdanie: bo ostatnio coś cicho tutaj... :mysli:

Opublikowano

halo halo mietku halo halo franku... ja również jestem za tym żeby częściej się teraz spotykać i niedziela nie jest zła :wink4:

na inne dni też jestem otwarty :hi:

pozdro Pany :hi:

Opublikowano

Hallo wó(d)z!!! Nie wiecie kto ma turbo GTRS lub GT28RS do sprzedania?? :evil:

Opublikowano

Faktycznie imprezka fajna ale mam jedno ale........... zabezpieczenie widzów żadne a za to organizatorzy powinni dostac nagane :thumbdown: bo to żadna frajda dla zawodników scigac sie miedzy widzami zobaczcie wyscig na 1/4 mili.

Opublikowano

Wojtek dziwne żeby grupa 15 osób zapanowała nad około 5 tys widzów! Jak dla mnie to wina hołoty i bydła które ciągle pchało się żądne wrażeń i widoków na filmach z telefonów! Na początku było naprawdę kulturalnie bo były jakieś słupki, opony i cały czas się darli przez głośniki żeby spitalać ale później jak kolejki do startów na 1/4 sięgały 30 par aut to wszystko pizło. Jak dla mnie organizatorzy sprawdzili się bardzo dobrze, zważywszy że przed zlotem liczono na max 300 aut a przyjechało ponad 1,5tys!!! Widowisko świetne! Było parę rodzynków a wśród nich A4 a dokładniej S4 B5 2,7BiT sedan 380KM , RS4 360KM i S4 kombi 2,7BiT około 350KM. I oczywiście nasza jeleniogórska Corsa A 2.0TURBO 303KM i 700kg!!! Tylko te audiki dawały jej rade chociaż i tak ledwo... Generalnie bardzo dużo było BMW i HONDY. Przyjechałem z EVO VI więc gapili się na Nas trochę dziwnie. Ogólnie ten zlot oceniam na 5 z małym minusem... Ale i z nadzieją że jeżeli Jelenia Góra zorganizuje jeszcze raz coś takiego to odbędzie się to w dużo większym porządku!

Opublikowano

Byc moze gdyby było wiecej kasy przeznaczonej to pewnie udałoby sie zorganizowac jakies banery oddzielajace widzów od trasy podobnie w miejscu driftów. Autka było fajne wiec napewno było ciekawie ja jak dotad jeżdziłem na culta i do Czech.

Opublikowano
  • Autor

Koledzy kto ma rozkimiona kostke ori mini iso(taka zielono-zolta)?

w znaczeniu ktore przewody za co odpowiadaja? :cool1: Bo glosnik moj przyszedl ori do ori tuby i bede modzil by gralo wszystko :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dzieki Rek1n :good: cos tam wygrzebalem mimo ze szukalem duzo wczesniej tego watku nie widzialem :/ musze pogrzebac najpierw w aucie i bede chyba wsio wiedzial :cool1:

Opublikowano

arre gdzie kupileś oponki?? pytam bo musze chyba dla siebie komplecik letnich przytulić :kwasny:

Opublikowano

Ja tez musze komplet letnich przygarnac

Opublikowano
  • Autor

Ja tam kupuje uzywki tylko chlopaki :gwizdanie: i dla pieknej teraz wyhaczylem dunlopy sp sport 01 :naughty:

Mam troche chodow wiec jak cos potrzebujecie czy nowe czy uzywki piszcie a ja powiem co i jak :cool1:

Opublikowano

Ja oczywiscie uzywki :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

No ok Raker ale jaki rozmiar bys chcial? co Ty tam masz na lato 16? 205x55?

Piszcie co wam potrzeba a ja bede wrzucal co moge zalatwic w jakiej cenie i ewentualnie foto ;P

Opublikowano

Chłopaki mam problem ...

Od kilku dni zaczęło mi szarpać podczas jazdy i na obrotomierzu max 5 tys potem blokada.... no i pali jak smok ... w oczach wskazówka spada ...

co się może dziać? gdzie mam szukać ?

Ostano na spociku pod mc donald nowy kolega z Sadów podpinał mi się do kompa .. no i nie mogliśmy nawiązać połączenia z kompem

nie wiem czy ma to coś wspólnego

Da się coś z tym zrobić ?

Opublikowano
  • Autor

Bariz sprawdz swiece i przewody... nawet na pracujacym silniku... duzo pali i brak mocy to typowe ze nie spala mieszanki czytaj nie pali na ktorys garnek

a zrobic napewno sie da tylko nie jedz do jakichs pseudo mechaniorow bo zaraz ci beda chcieli silnik wymieniac ;P zadzwon do wojtka moze chwile znajdzie :)