Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj lipa... ja juz po piwkach wiec nie na chodzie a Burus pewnie tez dogorywa ;P ale jutro moze daj jakis namiar na siebie :kox:

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sam nie wiem co mi sie z tą klawiaturą stało, mam ustawiony polski programisty na kompie więc powinno być ok. A kolego z tym 2.4 V6, chętnie podjechałbym i zobaczył jak Ci to chodzi, albo przyjedź na zlot.

Opublikowano

Na razie auto uziemione ,papiery.... gg; jeden352255

Opublikowano

witam wszystkich.

ufff w końcu . autko będzie u mnie w czwartek. udało się wyrwać niezła sztukę z 2002 roku. Jak już będzie u mnie podeśle zdjęcia.

w końcu ten maraton szukania się skończył/ Jak szybko załatwię sprawy opłat na najbliższy spocik zjawie się już nowym wozidełkiem.

pozdro :good:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 19:05_________________________________________________a czy możecie określić mi co to za felgi są do audi a4 17" opisane wygladowo jako łopaty? na takich felgach ta a4 stoi . koleś tłumaczył e to są jakieś audicowe felgi ale ni cholery nie umiem sobie wyobrazić co to za wzór?

Opublikowano

Dykan napisz coś więcej o tym autku! I to w tej chwili :tongue4: Felgi łopatowe... to Ci rebus dał koleś :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Dzieki bogu i wszystkim swietym (nie obrazajac wierzacych) moje wielogodzinne modly zostale wysluchane :notworthy::polew: Dykan kupil swoje wymarzone auto :good:

Tylko jak Tys je kupil ze nie wiesz jakie felgi masz-lopaty :mysli:

Nie widziales na zywo jak stoi na feldze? :gwizdanie:

Opublikowano

witam

Coz mogę powiedzieć . kolorek auta nietypowy bo bordowy metalik ( taki ciemny buraczek ). Rok produkcji 2002 . Na liczniku 200 500 tys. ksiązka serwisowa. nawigacja wbudowana. klimatronik , szyberdach. przód elektryka.

dziś byłem go odbierać i odrazu zaliczyłem przegląd. po świętach reszta papierków. okazało sie ze felg nie ma letnich tylko jest na orginalnych 15' zimówkach. dlatego czeka mnie teraz zakup letnich 17' + oponki. Arre moze bys miał jakąś propozycje?

Zdejcia zamieszcze pozniej bo mam w komórce a na kompa nie mogę zgrac bez kabelka. autko zostało jeszcze u goscia zeby wyprał i odswezył wszystko co sie da w autku . generalnie bałem się tego koloru ale jest rewelacyjny .

nie ma rys jakis tam widocznych naprawde stan jest rewelacyjny. środek jest taki szarawy ( popiel)

pozdrawiam i Wesołych Świąt

Opublikowano

ja mam 18' na sprzedaż to co na foto w Moim topicu

Opublikowano

Obiecane Fotki.

Raczej poluje na 17" - czy mzoecie doradzic jakie 17 najlepiej by podpasowały? generalnie ysle ze do tego koloru to felgi musiały by byc np pomalowane w kolora jakis mat badz czern + zaciski omalowane w odpowiedni kolor i chyba by było gitara??

fotki:

image.jpg

[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 20:52_________________________________________________

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Opublikowano
  • Autor

Eh kolejny Turboklekot :kox: no ale kazdy ma swoje upodobania... gratuluje zakupu Dykan... na spocie wyjdzie cos za rewelacyjny stan zakupil jak sie eksperty dopiora do ogledzin :naughty:

CO do fel to nowe polecam... w rozstawie 5x112 dostac proste 17 w dobrej cenie to trzeba sie w czepku urodzic... a z oponek hmm 225x45x17 tez popularny rozmiar ale cos by sie znalazlo :cool1:

Napewno nie polecam matu do tego koloru ani czerni przynajmniej taka moja opinia... kolor auta dosc ciemny wiec jasna fela - srebrna, chromowana, bial... ewentualnie modne ciemne odcienie szarosci z polerowanymi wstawkami i czarnymi srodkami....

Ale jak juz wiele razy mowilem gusta rozne :naughty:

Opublikowano

Arre,

z jakim kosztem muszę się liczyć jeśli chodzi o oponki w rozmiarze który podałeś? dzis bede miał kilka VT porobionych wiec wstawię fotki i zobaczymy czy felgi pasują;))

Opublikowano
  • Autor

Conajmniej 400 zl jesli chodzi o uzywke na jeden sezon... czym lepsze tym wiecej... dobry komplet okolo 700-800 zl... ewentualnie nowe chinole lub porzadne noweczki to juz... :gwizdanie:

Opublikowano

takie 3 propozycje . prosze nie szykanowac :)

image.jpg

vt3.jpg

vt1.jpg

[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 15:39_________________________________________________dodaje kolejne.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

:hi:

Opublikowano

dykan jak dla mnie ostatnie albo 3 od końca.

Opublikowano

No mnie tez ten komplet na 3 zdjęciu najbardziej leży.

Arre jak z oponkami ? jakiś ziom chce mi opchnąć oponki GOODYEAR EAGLE F1 ( stan bardzo dobry ) rok opony 2009 dwie praktycznie jak nowe 7mm, dwie trochę słabsze około 5mm rozmiar 225/45Z R 17, tydzień 27 rok 2009

Zapytałem o cenę i powiedział żebym sam zaproponował hehe( nie wiem ile mogę za nie chcieć?). Mam brać czy czekać na ciebie?

Opublikowano
  • Autor

He he dogasso avusy to avusy ( ostatnie) a tzrecie od konca ladne ale sa slabe... maja cieniutkie ramiona i duze odstepy od ramion co w konsekwenci powoduje ze sa slabe :/

Ja tam sie na takie koleczko czaje ( z tylu 10 caliszkow ;P)

oczywiscie w bieli by byly do mojej czarnej ;)

1566630722_3.jpg

:decayed::evil::slina:

Dykan bierz... o ile nie maja schodow babli przyhamowan itd itp...

Albo gosc chce duzo albo maja jakis feler... bo nikt normalny opon wartych 1600 zl (koszt nowych lekko liczac) nie sprzedaje w takim stanie

Ja nie mam na dzien dziesiejszy nic normalnego z tego rozmiaru...

Co do fel ja bym szedl w avusy( ostatnie zdjecie) lub w przed ostatnie

Obie fele mocne a wiadomo czym wieksze tym latwiej na naszych drogach skrzywic obic polamac itd itd :disgust:

Opublikowano

Arre coś mi się wydaje że troche jeszcze po świętach nie wróciłeś do siebie... Cienkie ramiona to znaczy ze fela słaba?? :polew: Dziwne bo właśnie taki wzór pakują do najmocniejszych wersi AUDI czyli RS4 b7,b8. Te ostatnie były w S4 i RS4 B5. Obie są tak samo mocne i trwałe. Mam też kumpla co troche tymi felami handluje i jedno jest ważne! Jak już kupować jakąś fele to lepiej oryginalną używkę niż nówkę chinola. A poza tym tu też wchodzą gusta, guściki... Tobie widzą się pełne felgi (co nie zawsze znaczy że mocniejsze :tongue4:) a mi bardziej leżą takie które pokazują zaciski i bremseny :gwizdanie: Co prawda sam teraz zastanawiam sie nad troche pełniejszymi niż obecne ale tylko dlatego że znajomy ma 18 w dobrej cenie z oponkami.

Opublikowano
  • Autor

Dogasso napewno masz racje ze lepsze ori niz chinole i to nie ma dwoch zdan nawet...

ale co do cienkich ramion i duzych miedzy nimi odstepow to mi nikt nie wmowi ze sa mocne bo wywazam tego setki i ciutke na ten temat wiem :angry: widzialem juz ori bmw mpower polamane i krzywe jak osemki i zapewne tak jest i z ori audi czy to z esy czy rsy nasze drogi to nie niemieckie autostrady i cienkie ramiona jakie by nie byly na naszych drogach dlugo nie wytrzymaja i nic tu nie ma do tego to ze lubie pelniejsze fele a lubie takie bo sam je sobie wywazam i ani grama nie brakuje na zadnej stronie i nie maja prawa byc krzywe o pol milimetra itd itp :cool1: :gwizdanie:

a ze troszke wg przepisow nie jezdze wiec na krzywym gownie nawet ori jezdzic nie bede chocby wygladaly jak gowno pozlacane :evil:

Opublikowano

dykan jak dla mnie 2 od końca :hi: na pewno ja bym takie do " małysza" wrzucił :good: