Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam a ja chętnie bym kupił kółeczko jako oponka dojazdowa. Ktos z was ma na sell?

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A co to sie stalo ze sprzedajesz?

Opublikowano

jak się jeździ na gwincie ta technix??nie skrzypi ci?jak z twardością?

Opublikowano
  • Autor

Hello ;)

Dogass-o 2.7 Bit nie przeginasz? :kox: i a6 :shocked: nie ladnie :no:

czyzbys poczul niesmak jakis ;P bierz 3.0 v6 w malyszu ;P

zreszta do sprzedazy jeszcze daleko... :gwizdanie:

Opublikowano

Zawiecha nie skrzypi. Jeżdze non stop niecałe 2 lata i jest git. Różne są opinie na ten temat. Ja narazie sobie chwale.

Nie chce już A4 bo z tyłu miejsca nie ma. A to 2.7 czy w A6 czy w A4 pali podobnie do mojego a i mocy jest co niemiara :evil:

Małysz jakoś mnie nie przekonuje...

zreszta do sprzedazy jeszcze daleko... :gwizdanie

że cena za duża?? :tongue4: narazie wystawiam z ciekawości. Chociaż już jeden dzisiaj dzwonił i może przyjedzie obejrzeć w piątek :gwizdanie: tylko coś mi się wydaje że tylko popatrzeć...

Opublikowano
  • Autor

Trzeba bylo tak od razu ze zalales... i miejsce na wozek i dzieciaczki szykujesz :kox::polew::wink4:

Przyjade chyba jutro do Ciebie jak czas znajde te Twoje czarne lapky oblukac :naughty: albo moze Ty do Burusia wpadniesz? bo chyba wlasnie sobie przypomnialem ze Ci mialem esemesem wyslac nr do niego ;) sry[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 23:49_________________________________________________Gosc chce cos malego i mocnego wiec Dogass zamieniaj sie ze swoja doplata ;P

http://moto.allegro.pl/audi-rs6-4-2-biturbo-450km-i1647086701.html

Opublikowano

chłopaki - chce wymienić u siebie rozrząd czy muszę wymieniać pompę wody ? czy jest to niezbędne? jakie macie doświadczenia? ja zawsze jak wymieniałem rozrząd to kompleksowo .

Opublikowano

Niestety wraz pompą wody bo bierze napęd z rozrządu

Opublikowano

pany

czy u was to są jacyś producenci wina?

macie tam jakieś lokalne produkty pochodzące z winorośli?

tak na serio pytam, wkrótce się wybieram w tamte rejony...

:cool1:

Opublikowano

Mój sąsiad robi jakieś wino smakowe :P Tylko coś siarą daje... :mysli::evil::polew: :polew:

Opublikowano

Hehe takich sasiadow sporo dookola :naughty:

Opublikowano

winiarnia jest w CHACIE ZA WSIĄ przy drodze na Karpacz ale z kąd mają wina to nie mam pojęcia :hi:

koledzy coś sprawa zamilkła z tym grilem a koledzy nie długo wyjeżdżają :gwizdanie: fajnie by było razem się browarka napić lub wódeczki albo i wina :polew:

Opublikowano

Ja mam teraz zapierdziel z nauka bo sesja ruszyła już pełną parą! Ale na spocik zawitam na godzinke o ile nie będzie tak jak ostatnio że po pół godziny nikogo nie było :tongue4: a co do grila to jaki termin?Bo nic nie wiem :mysli:

Opublikowano

dogass terminu jeszcze nie ma więc ustalimy jutro :naughty: sesja święta rzecz ale zawsze możesz na kampanie wrzesniową przenieść :polew: :polew:

pozdro :hi:

Opublikowano

Niby mozna przenieść ale jakoś przez wakacje uczyć mi się na pewno nie będzie chciało... Troche ze sobą żyję żeby to wiedzieć :polew: A kto będzie jutro??

Opublikowano

Mnie niestety nie bedzie bo jutro juz wyjezdzam

Opublikowano
  • Autor

ja bede jutro :gwizdanie:

Opublikowano

i ja!!!

Wojtek weź prosze osprzęt to podepne się na spocie i spr małe co nie co :gwizdanie:

Raker szerokiej drogi i uważaj tam na siebie co bys cały wrócił na kolejne spoty

do zobaczyska :hi:

Opublikowano

Te spoty powinny być częściej... Bo to jedyny moment kiedy znajduje czas żeby autko umyć :naughty: