dykan Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 witam a ja chętnie bym kupił kółeczko jako oponka dojazdowa. Ktos z was ma na sell?
dogasso Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-8t-wspanialy-wyglad-i-osiagi-i1654261139.html
beemek88 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 jak się jeździ na gwincie ta technix??nie skrzypi ci?jak z twardością?
arre Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Hello Dogass-o 2.7 Bit nie przeginasz? i a6 nie ladnie czyzbys poczul niesmak jakis ;P bierz 3.0 v6 w malyszu ;P zreszta do sprzedazy jeszcze daleko... :gwizdanie:
dogasso Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zawiecha nie skrzypi. Jeżdze non stop niecałe 2 lata i jest git. Różne są opinie na ten temat. Ja narazie sobie chwale. Nie chce już A4 bo z tyłu miejsca nie ma. A to 2.7 czy w A6 czy w A4 pali podobnie do mojego a i mocy jest co niemiara Małysz jakoś mnie nie przekonuje... zreszta do sprzedazy jeszcze daleko... :gwizdanie że cena za duża?? narazie wystawiam z ciekawości. Chociaż już jeden dzisiaj dzwonił i może przyjedzie obejrzeć w piątek :gwizdanie: tylko coś mi się wydaje że tylko popatrzeć...
arre Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Trzeba bylo tak od razu ze zalales... i miejsce na wozek i dzieciaczki szykujesz Przyjade chyba jutro do Ciebie jak czas znajde te Twoje czarne lapky oblukac albo moze Ty do Burusia wpadniesz? bo chyba wlasnie sobie przypomnialem ze Ci mialem esemesem wyslac nr do niego sry[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 23:49_________________________________________________Gosc chce cos malego i mocnego wiec Dogass zamieniaj sie ze swoja doplata ;P http://moto.allegro.pl/audi-rs6-4-2-biturbo-450km-i1647086701.html
dykan Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 chłopaki - chce wymienić u siebie rozrząd czy muszę wymieniać pompę wody ? czy jest to niezbędne? jakie macie doświadczenia? ja zawsze jak wymieniałem rozrząd to kompleksowo .
wojtek26 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Niestety wraz pompą wody bo bierze napęd z rozrządu
Kamyk Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 pany czy u was to są jacyś producenci wina? macie tam jakieś lokalne produkty pochodzące z winorośli? tak na serio pytam, wkrótce się wybieram w tamte rejony...
dogasso Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Mój sąsiad robi jakieś wino smakowe Tylko coś siarą daje... :polew:
dudziu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 winiarnia jest w CHACIE ZA WSIĄ przy drodze na Karpacz ale z kąd mają wina to nie mam pojęcia koledzy coś sprawa zamilkła z tym grilem a koledzy nie długo wyjeżdżają :gwizdanie: fajnie by było razem się browarka napić lub wódeczki albo i wina
dogasso Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja mam teraz zapierdziel z nauka bo sesja ruszyła już pełną parą! Ale na spocik zawitam na godzinke o ile nie będzie tak jak ostatnio że po pół godziny nikogo nie było a co do grila to jaki termin?Bo nic nie wiem
dudziu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 dogass terminu jeszcze nie ma więc ustalimy jutro sesja święta rzecz ale zawsze możesz na kampanie wrzesniową przenieść :polew: pozdro
dogasso Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Niby mozna przenieść ale jakoś przez wakacje uczyć mi się na pewno nie będzie chciało... Troche ze sobą żyję żeby to wiedzieć A kto będzie jutro??
Raker Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Mnie niestety nie bedzie bo jutro juz wyjezdzam
dudziu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 i ja!!! Wojtek weź prosze osprzęt to podepne się na spocie i spr małe co nie co :gwizdanie: Raker szerokiej drogi i uważaj tam na siebie co bys cały wrócił na kolejne spoty do zobaczyska
dogasso Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Te spoty powinny być częściej... Bo to jedyny moment kiedy znajduje czas żeby autko umyć
Rekomendowane odpowiedzi