Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

He he a dlaczego mial sie nie odbyc? 4 bo 4 ale spot byl i to najwazniejsze :cool1:

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to git :>

a co myślicie o tym aby spoty odbywały się w sobotę?

Opublikowano

Siemanko :hi:

Jakiś czas temu znalazłem za wycieraczką zaproszenie na spoty A4 w Jeleniej :) Rzuciłem je do schowka i tak miałem wyjąć i zobaczyć o co chodzi i dzięki Bogu do tej pory leżał nietknięte.

na ulotce data najbliższego spotu - 18.02.2011

Sprawa spotów nadal aktualna ? kiedy najbliższy ? :)

Pozdrawiam !

Opublikowano

Panowie sprzedałem swoją lalunię ;( Ale będę Galaxy wpadał na spoty :) W końcu pod maską drzemie 1 Zecior dobrze znany niektórym forumowiczom :) No i mam nadzieję że Mirek mnie na grilla zaprosi pomimo braku A4 :naughty:

Opublikowano

Panowie sprzedałem swoją lalunię ;( Ale będę Galaxy wpadał na spoty :) W końcu pod maską drzemie 1 Zecior dobrze znany niektórym forumowiczom :) No i mam nadzieję że Mirek mnie na grilla zaprosi pomimo braku A4 :naughty:

jak to kiedyś mi ktoś powiedział " liczą się ludzie" :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Siemanko :hi:....

....Sprawa spotów nadal aktualna ? kiedy najbliższy ? :)

Pozdrawiam !

Witamy nowego kolege... jak widac spociki regularnie sie odbywaja w kazdy 1 i 3 piatek miesiaca -najblizszy 5.08 - zawsze info jest w spot info ;)

a co myślicie o tym aby spoty odbywały się w sobotę?

Narazie Czesiu sprawa spotow w sobote jest zamknieta.... mi osobiscie bardzo sobota nie pasuje bo zazwyczaj w weekend mnie nie ma

He he Maniek to gratki ze sprzedana... do galaxa zarzuc znaczek CCCO i bedzie git :good::polew:

Na spociku zawsze bedziesz milo widziany po mimo braku a4 :hi:

Opublikowano

arre a co twoje cztery kółka robia na K. Wyszyńskiego w Jelonce?? Wczoraj przejeżdżałem pare razy i widziałem jak stoi od strony STS-u :wink4:

pozdro dla wszystkich :hi:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 08:46_________________________________________________panowie kiedy organizujemy jakis wspólny melanż :gwizdanie: organizm domaga się białej, browara, perfumy itp itd... :polew:

Opublikowano

Witam wszystkich !!! :) potrzebuje zczytać błędy w skrzyni , i szukam kolegi z kompem ??? Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

arre a co twoje cztery kółka robia na K. Wyszyńskiego w Jelonce?? Wczoraj przejeżdżałem pare razy i widziałem jak stoi od strony STS-u :wink4:

pozdro dla wszystkich :hi:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 08:46_________________________________________________panowie kiedy organizujemy jakis wspólny melanż :gwizdanie: organizm domaga się białej, browara, perfumy itp itd... :polew:

Dudziu hehe gram namietnie w sts-ie :evil::wink4: lojciec na codzien jezdzi a4 bo ja mam sluzbowe gruchoty do dyspozycji... i akurat robi reklame klubu na wyszynskiego...

Kuropatkin dzwon do Burus2 albo do mnie to Ci podam nr do burusia to sobie podjedziesz i zczytasz...

jeszcze jedno :gwizdanie: logowac sie Pany i zaczynamy dzialac.... wszelkie propozycje i uwagi tam pisac http://www.audiklubjg.fora.pl/

Opublikowano

I wreszcie ruszyło nasze forum !!! Brawa dla naszego Prezesa !!!:)

Opublikowano

Panowie gdzie przyciemnie szyby w JG?

Opublikowano

Raker cofnij sie w wątku to będziesz wiedział :gwizdanie:

[br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 17:30_________________________________________________Dobra ułatwie Ci :tongue4: w Auto-Efekt ul. Krośnieńska 2c tel.603 130 474 (od Wolności boczna na wysokości Biedronki , prawie Cieplice ) :hi:

Opublikowano

Hehe dzieki za pomoc,zanotowane;)

Obejrzyjcie

Opublikowano

Raker widzialem ten filmik :naughty: Pod machą to silnik od fiata 126p jest :polew: A tak poważnie to ma pier......cie :good:

Opublikowano

Witajcie,

potrzebuje zrobić elektrykę w jednym lusterku ( nie śmiga ) oraz podłączyć podświetlanie kratek nawiewów. Czy możecie kogoś polecić ? będę wdzięczny.

Opublikowano

:hi:

Zapraszam do udziału w głosowaniu na Najładniejsze zdjęcie A4 do kalendarza na rok 2010: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.885

pozdrawiam i zapraszam do nadsyłania zdjęć! :good:

Opublikowano

Co tu taka cisza?Wszyscy bycza sie gdzies na wczasach? :mysli:

Opublikowano

mam dla was taka oto wiadomosc

http://www.zinfo.pl/artykuly/6586

Opublikowano
  • Autor

Ano cisza wszedzie co to bedzie co to bedzie :polew:

Opublikowano

Ostatnio mam masakryczny brak czasu ale wkońcu trzeba sie pojawic na spotkanku.