arre Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Opublikowano 16 Lipca 2011 He he a dlaczego mial sie nie odbyc? 4 bo 4 ale spot byl i to najwazniejsze
Czesiu... Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 no to git :> a co myślicie o tym aby spoty odbywały się w sobotę?
TNT_SLU Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 Siemanko Jakiś czas temu znalazłem za wycieraczką zaproszenie na spoty A4 w Jeleniej Rzuciłem je do schowka i tak miałem wyjąć i zobaczyć o co chodzi i dzięki Bogu do tej pory leżał nietknięte. na ulotce data najbliższego spotu - 18.02.2011 Sprawa spotów nadal aktualna ? kiedy najbliższy ? Pozdrawiam !
Maniek85 Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 Panowie sprzedałem swoją lalunię ;( Ale będę Galaxy wpadał na spoty W końcu pod maską drzemie 1 Zecior dobrze znany niektórym forumowiczom No i mam nadzieję że Mirek mnie na grilla zaprosi pomimo braku A4
Czesiu... Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 Panowie sprzedałem swoją lalunię ;( Ale będę Galaxy wpadał na spoty W końcu pod maską drzemie 1 Zecior dobrze znany niektórym forumowiczom No i mam nadzieję że Mirek mnie na grilla zaprosi pomimo braku A4 jak to kiedyś mi ktoś powiedział " liczą się ludzie"
arre Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Opublikowano 18 Lipca 2011 Siemanko .... ....Sprawa spotów nadal aktualna ? kiedy najbliższy ? Pozdrawiam ! Witamy nowego kolege... jak widac spociki regularnie sie odbywaja w kazdy 1 i 3 piatek miesiaca -najblizszy 5.08 - zawsze info jest w spot info a co myślicie o tym aby spoty odbywały się w sobotę? Narazie Czesiu sprawa spotow w sobote jest zamknieta.... mi osobiscie bardzo sobota nie pasuje bo zazwyczaj w weekend mnie nie ma Panowie sprzedałem swoją lalunię ;( Ale będę Galaxy wpadał na spoty W końcu pod maską drzemie 1 Zecior dobrze znany niektórym forumowiczom No i mam nadzieję że Mirek mnie na grilla zaprosi pomimo braku A4 He he Maniek to gratki ze sprzedana... do galaxa zarzuc znaczek CCCO i bedzie git Na spociku zawsze bedziesz milo widziany po mimo braku a4
dudziu Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 arre a co twoje cztery kółka robia na K. Wyszyńskiego w Jelonce?? Wczoraj przejeżdżałem pare razy i widziałem jak stoi od strony STS-u pozdro dla wszystkich [br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 08:46_________________________________________________panowie kiedy organizujemy jakis wspólny melanż :gwizdanie: organizm domaga się białej, browara, perfumy itp itd...
kuropatkin Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Witam wszystkich !!! potrzebuje zczytać błędy w skrzyni , i szukam kolegi z kompem ??? Pozdrawiam
arre Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Opublikowano 22 Lipca 2011 arre a co twoje cztery kółka robia na K. Wyszyńskiego w Jelonce?? Wczoraj przejeżdżałem pare razy i widziałem jak stoi od strony STS-u pozdro dla wszystkich [br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 08:46_________________________________________________panowie kiedy organizujemy jakis wspólny melanż :gwizdanie: organizm domaga się białej, browara, perfumy itp itd... Dudziu hehe gram namietnie w sts-ie lojciec na codzien jezdzi a4 bo ja mam sluzbowe gruchoty do dyspozycji... i akurat robi reklame klubu na wyszynskiego... Kuropatkin dzwon do Burus2 albo do mnie to Ci podam nr do burusia to sobie podjedziesz i zczytasz... jeszcze jedno :gwizdanie: logowac sie Pany i zaczynamy dzialac.... wszelkie propozycje i uwagi tam pisac http://www.audiklubjg.fora.pl/
kuropatkin Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 I wreszcie ruszyło nasze forum !!! Brawa dla naszego Prezesa !!!
dogasso Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Raker cofnij sie w wątku to będziesz wiedział :gwizdanie: [br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 17:30_________________________________________________Dobra ułatwie Ci w Auto-Efekt ul. Krośnieńska 2c tel.603 130 474 (od Wolności boczna na wysokości Biedronki , prawie Cieplice )
Raker Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Hehe dzieki za pomoc,zanotowane;) Obejrzyjcie
dudziu Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Raker widzialem ten filmik Pod machą to silnik od fiata 126p jest A tak poważnie to ma pier......cie
dykan Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witajcie, potrzebuje zrobić elektrykę w jednym lusterku ( nie śmiga ) oraz podłączyć podświetlanie kratek nawiewów. Czy możecie kogoś polecić ? będę wdzięczny.
jedrekx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zapraszam do udziału w głosowaniu na Najładniejsze zdjęcie A4 do kalendarza na rok 2010: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.885 pozdrawiam i zapraszam do nadsyłania zdjęć!
Raker Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Co tu taka cisza?Wszyscy bycza sie gdzies na wczasach?
Rek1n Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 mam dla was taka oto wiadomosc http://www.zinfo.pl/artykuly/6586
arre Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ano cisza wszedzie co to bedzie co to bedzie
wojtek26 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ostatnio mam masakryczny brak czasu ale wkońcu trzeba sie pojawic na spotkanku.
Rekomendowane odpowiedzi