Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bania tak Lpg było (roczna sekwencja)ale auto zapaliło sie od lampy od strony kierowcy z reszta widac...

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale nie wiadomo co było powodem ? dokładnie ? :kwasny:

Opublikowano

nie ale przez tydzień spaliły mi sie 2 nowe żarówki..miałem w ten dzień co sie spaliła rozebrac lampe o 15 i posprawdzac wszystko ale nie zdazyłem , bo o 7 rano spaliło sie na zabobrzu koło krzyza

Opublikowano

Generalnie podejrzenia na żarówkę padają ? dziwna sprawa ... sekwencja raczej taka "wybuchowa" to nie jest :decayed: ja mam jutro pierwsze tankowanie LPG nie chciałbym żeby się podobnie skończyło :wink:

Opublikowano

nie no gaz w butli został...nic nie wybuchło...masz ten sam motor co ja miałem wiec bedzie CI spalał podczas normalnej jazdy 11 litów gazu + benzynka na rozruch i 5 min jazdy

Opublikowano

Jakby mi paliła nawet 13 byłbym zadowolony pamiętasz jakie komponenty LPG miałeś ?

Opublikowano

nie pamietam ale gaz był z wyższej pólki zapładany i pożadna sekwencja

Opublikowano

teee bania!! Co tam koło Ciebie za a4 b5 sedan stała? Z badlookiem?? Fajnie to wyglądało:)

W Rothenburgu aut w c**j! Jeszcze więcej ludzi!! Niektóre autka powalały na kolana. 1/4 mili nie porywało tak jak 2 lata temu ale troche grubo modzonych staroci było (corsa a coupe, polo 2, colt, leon i jeszcze pare. Maserati też było :)) Niedługo zaktualizuje galerie na forum JG to obadacie :)

Opublikowano

Właśnie nie wiem kto to ale się kręci na tym starym basenie tym TDi jak go spotkam to zagadam

Opublikowano
  • Autor

Dobra pierdoly ja sobie na rybki jutro smigam a wy kwitnijcie ;P

kto chce ze mna sie zdzwonic to nr ma ;)

Opublikowano

i jak tam? biora?

---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ----------

panowie potrzebuje regulator ciśnienia doładowania do benzyniaka najlepiej silnik c20let ...wie ktoś coś w tym temacie?>

---------- Post dopisany 04-05-2013 at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany 30-04-2013 at 21:36 ----------

:facepalm:

Opublikowano

Nie chce ktoś może przypadkiem navi vag 2 dni ze ze zmieniarką za 400

Opublikowano
  • Autor

co za navi? duza z a6?

Opublikowano

typowa a4 golf 4 itp masz foto na giełdzie

Opublikowano
  • Autor

na jakiej gieldzie?

Tablica?

daj fote na [email protected] :hi:

Opublikowano

Kiedy misie Jakiś spot bo ja już nawet wypolerowany jestem xD :decayed: gotów na spotkanie :wink:

Opublikowano

Sorry że piszę w tym wątku, ale szukam kogoś z Jeleniej. Ma ktoś z was kabel diagnostyczny aby podpiąć audi A4? Wywaliło mi błąd układu hamulcowego razem z ABS po zmianie zbiorniczka płynu hamulcowego (był pęknięty i wyciekał płyn). Przed wymianą zapalało się sporadycznie i gasło, po wymianie jak się zaświeciło tak za każdym razem wydaje dźwięk ostrzegawczy i świeci się na komputerze FIS znak z wykrzyknikiem. Pomocy!

Opublikowano
  • Autor

SPOT KIEDY? jak pare osob w koncu sie zbierze i wyrazi chec :polew:

Astaroth no blad trza sprawdzic jak po wymianie zbiorniczka to pewnie czujka padla/ albo cos z przewodami

pare osob ma tu kabelka ;)

Opublikowano

No to sie zgadujmy xD:wink:

ja mam kabel jak cos w sobieszowie można mnie nawiedzić z czteropakiem xD

Pompa była odpowietrzana zwykla jak i abs?

Opublikowano

Siedlęcin chetny na spota..kiedy i gdzie? ale Autospot czy Alkospot?

---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ----------

:drunk::dance2::dancing::banan::brzydkibanan::heat::lol1::yeah::afro::banan3::blowup::banan1::bicz::takiego::banan2: