Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kabel mam ale laptok mi siadl wiec nie pomogę...Niby niedaleko od JG ale w tamtych okolicach nie znam nikogo. A z JG to wątpie żeby jakiś ogarnięty się wybrał. Takze zostaje ASSISTANCE :whistling: A powiedz co mu siadło?

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

yeahhhhh TDI POWER hehehe....

dieslowskie konie silne ;)

---------- Post dopisany at 11:47 ---------- Poprzedni post napisany at 11:41 ----------

:heat: pany nie ma mnie conajmniej na 3 godziny :afro: jade na zakupy z 3 babami :facepalm:

o jaki fajny obrazek znalazłem eheh :ON::ON:

Opublikowano

Wchodzcie na forum JG w Galerie. Wrzuciłem foty z Rothenburga.

Opublikowano
  • Autor
:ON::ssij::PB98::PB98::PB98::grin:
Opublikowano

auto nie odpala, jedzie wlasnie lawetą do Jeleniej Góry, pytanie czy w JG jest jakiś sensowny serwis elektronika pewnie w zegarach, albo immo siadło...

Opublikowano

roman sa ale jest weekend wiec nikogo trzeźwego nie znajdziesz niesttey...

---------- Post dopisany 20-05-2013 at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany 18-05-2013 at 16:27 ----------

pany jest plan : 29 maja robimy alkospot u mnie co wy na to? kazdy kupi piwo i jakas kiełbaske a ja reszte załatwie...30 maja jest wolne weic ??a przy okazji pogrzebie sobie w kanale i takie tam hehe

Opublikowano
  • Autor

plan ciekawy tyle ze jak bede mial 31 wolny to jade nad wode :banan::kox::decayed:

---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ----------

zreszta jak chcesz to pakuj lewana kije namiet 2 kraty i nie ma problema :decayed:

Opublikowano

ja w garazu bede grzebał...silnik w ten piatek ma byc u mnie weic sie odcinam od Jg na jakis zcas;P

Opublikowano
roman sa ale jest weekend wiec nikogo trzeźwego nie znajdziesz niesttey...

---------- Post dopisany 20-05-2013 at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany 18-05-2013 at 16:27 ----------

pany jest plan : 29 maja robimy alkospot u mnie co wy na to? kazdy kupi piwo i jakas kiełbaske a ja reszte załatwie...30 maja jest wolne weic ??a przy okazji pogrzebie sobie w kanale i takie tam hehe

Mi się pomysł podoba :wink: choć nie wiem czy zasługuję :decayed:

Opublikowano

ja z Lewanem i tak bede w garazu grzebał. więc jedna osoba w ta czy tamta mi obojetna

Opublikowano

no ja tez pozamiatany turbo powiedzialo bye bye :papa:

Opublikowano
  • Autor

He he to napewno przez to ze zalozylez LPG i sie nie pochwaliles i na spot nie zawitales :decayed::grin::kox::naughty:

Opublikowano

A kto z jeleniej jeździ a6 kombi szarą stalową z jakąś jaszczurką na klapie ? Bo mandacik był widziałem na sobieszowskiej xD :decayed: ? :wink:

Opublikowano

arre czyzbys jechał za wolno??:kox::oops: a to :rant: piiiiiiiiiiii

Opublikowano

He he to napewno przez to ze zalozylez LPG i sie nie pochwaliles i na spot nie zawitales :decayed::grin::kox::naughty:

:no: nie mam dalej podtlenku ,ani przegladu ani zrobionej blacharki i tak sobie jezdze zbiera mamone na wyzsze cele a turbo powyzej 3tys obr. ujada jak wiertarka tylkko czekam jak poleci bialy dfym i bedzie final mam druga w domu ale chcialem ja na chybryde przerobic tylko musze wywiedziec sie jak

Opublikowano
  • Autor
A kto z jeleniej jeździ a6 kombi szarą stalową z jakąś jaszczurką na klapie ? Bo mandacik był widziałem na sobieszowskiej xD :decayed: ? :wink:

He he he chyba sie stary zapomnial :polew: musze sie go zapytac czy to on bo ja w tygodniu to z wieczora tylko czasem smigam

a tak to sluzbowe katyje

BTW Szakal myslalem ze LPG zalozyles bo bylem ostatnio u gazownikow i mowili ze robili malysza 1.8TQ w sedanie przerobionego z angola i z prawa strona porezana

czyzby dwie takie byly w Jeleniej? :kox:

a co do turbo to zamieniaj lepiej bo jak pierdolnie to bedziesz mial jak moj znajomy wymiane silnika calego :facepalm:

Opublikowano

a ktoś sie może orietuje czy zwykłym kablem kkl vag zdiagnozuje a4 b7 ? bo mam taką potrzebę ;p

Opublikowano
  • Autor

nie wiem co tam w b7 jest ale chyba to samo co w besex

wiec powinno gadac

Btw wczoraj na sobieszowskiej starszy 100 dostal :facepalm::polew:

Opublikowano

Wyprzedził mnie ... miałem nawiązać "walkę" ale miałem do dyspozycji turbo SDI xD

Opublikowano

a właśnie miałem pytac..wczoraj około północy czyli dzisiaj w nocy po 24tej jechalem ze zgorzelca do Jg i wyprzedziło mnie audi kombi srebrne o numerach poczatkowych DLB ...wyprzedzał na ciagłych i pod górke i na zakretach..pecha miał ze jechałem z brachokkiem ja swoim a4 (160 kuników)brat a3 (190kuników)

i przy 180km/h wymiekł..ale grzał za nami(juz tylko z tyłu) i przed Lubaniem zjechał w prawo ...