Opublikowano 12 Marca 201412 l Autor zielono jakies chyba czesto stoi w sobieszowie dokladnie to... po pupie chyba dostalo bo klape ma w innym kolorze z tego co pamietam... a i zderzak z przodu oberwal ciut
Opublikowano 12 Marca 201412 l Powiem Wam ze wraz ze sprezynami -30 rośnie prędkość w zakrętach teraz trzeba siedziska zmienić bo placki nie trzymają
Opublikowano 13 Marca 201412 l Autor Recaro szukaj, kubly też nie trzymają chyba Twoje:grin: ja sie z moich wyczolgac nie raz nie moge
Opublikowano 13 Marca 201412 l Bo stary już jesteś, w krzyżu łupie w a3 lepiej kubly trzymają. Michalos jak chcesz żeby trzymalo to szukaj kublow w materiale, bo skóra sliska
Opublikowano 13 Marca 201412 l Autor Bo stary już jesteś, w krzyżu łupie w a3 lepiej kubly trzymają. Michalos jak chcesz żeby trzymalo to szukaj kublow w materiale, bo skóra sliska stary to bede po 50 jak bedziesz mial tyle doswiadczenia jak ja to pogadamy narazie to lepiej z krzyza spusc bo cos za malo zadan masz u Stacha chyba... musze z nim pogadac
Opublikowano 13 Marca 201412 l Bo stary już jesteś, w krzyżu łupie w a3 lepiej kubly trzymają. Michalos jak chcesz żeby trzymalo to szukaj kublow w materiale, bo skóra sliska stary to bede po 50 jak bedziesz mial tyle doswiadczenia jak ja to pogadamy narazie to lepiej z krzyza spusc bo cos za malo zadan masz u Stacha chyba... musze z nim pogadac O separatorze masy miałem przypomnieć
Opublikowano 16 Marca 201412 l Podziękowania dla miśka za pomoc przy kodowaniu fis-a Teraz jeszcze manetka i gitara Radość przedwczesna auto po paru paru odpaleniach po postoju blokuje immo jak to możliwe musiałem wstawić stary licznik
Opublikowano 17 Marca 201412 l PO włożeniu starego licznika auto jeździ więc to nie pętla Masz tak jak u mnie bylo . Po prostu w naszym roczniku immo jest juz w zegarach . Cwiara u mnie zakodowal i hulaja
Opublikowano 17 Marca 201412 l Autor PO włożeniu starego licznika auto jeździ więc to nie pętla Masz tak jak u mnie bylo . Po prostu w naszym roczniku immo jest juz w zegarach . Cwiara u mnie zakodowal i hulaja Karol Tyle ze misiek mu kodowal immo...
Opublikowano 17 Marca 201412 l PO włożeniu starego licznika auto jeździ więc to nie pętla Masz tak jak u mnie bylo . Po prostu w naszym roczniku immo jest juz w zegarach . Cwiara u mnie zakodowal i hulaja Karol Tyle ze misiek mu kodowal immo... A to przepraszam
Opublikowano 17 Marca 201412 l Auto odpalilo i pojechalo pin jest wyjety, wiec Bania może dalej walczyć chociażby vagiem