Opublikowano 3 Lipca 201412 l Autor Ooooo na takich teraz stoi z ceną można ponegocjowac? Np za 300? taaa 150 dla Ciebie gosc doplaci i nozki umyje i wycaluje
Opublikowano 3 Lipca 201412 l Autor Pytam tylko zalezy... to moj znajomy z wulkanizacji... z reszta wiekszosc chlopakow brala od niego i kazdy zadowolony bedziesz chcial gume do tego jeszcze to napewno sie dogadasz
Opublikowano 3 Lipca 201412 l Autor Gdzie mogę podjechac i zobaczyć te fele? wulkanizacja obok malego tesco czyli kolo mojej roboty - kubex tam z tylu byl to tam od zawsze jest wulkanizacja... najlepiej przekrec do mnie jutro
Opublikowano 4 Lipca 201412 l A co tu taki ruch? a coooo jak szaleć to szaleć oponki zamówione, ale za założenie i tak policzył
Opublikowano 4 Lipca 201412 l Autor A co tu taki ruch? a co kontrola ruchu? Michalos taniej masz jak na oponeo wiec chyba krzywdy nie ma
Opublikowano 4 Lipca 201412 l Dokładnie dlatego wziąłem ale w końcu Polak jestem więc pomarudzić mogę
Opublikowano 4 Lipca 201412 l Autor Dokładnie dlatego wziąłem ale w końcu Polak jestem więc pomarudzić mogę bys ode mnie nie byl to bys inne ceny uslyszal ale czego sie nie robi dla kolegow
Opublikowano 4 Lipca 201412 l Autor jakiegos spota piwnego bysmy wykrecili Noo Ty Ty Ty bo jak sie wybiore w koncu do wro to bedziesz jeszcze w srode umieral
Opublikowano 4 Lipca 201412 l jakiegos spota piwnego bysmy wykrecili Noo Ty Ty Ty bo jak sie wybiore w koncu do wro to bedziesz jeszcze w srode umieral Musisz przyjechac w koncu na nasz alkowyzerkospot. Ostatni byl az ze 3 tyg temu. Trzeba w koncu powtorzyc
Opublikowano 4 Lipca 201412 l Autor jakiegos spota piwnego bysmy wykrecili Noo Ty Ty Ty bo jak sie wybiore w koncu do wro to bedziesz jeszcze w srode umieral Musisz przyjechac w koncu na nasz alkowyzerkospot. Ostatni byl az ze 3 tyg temu. Trzeba w koncu powtorzyc moze tak byc ze 19 bede urodziny we wro opijal