Skocz do zawartości
IGNOROWANY

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

arre

Rekomendowane odpowiedzi

Moj tez nie brzmial jak dziurawy tlumik jak mialem rurky zle zlaczone... buczal basowo strasznie... w kazdym badz razie nie znam sie i gusta rozne bo mi basowy dzwiek tlumika kojarzy sie z hondami :decayed::polew:

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

ojjjj Arre Arre! Taki duzy i tak mało wie :polew: jak miałeś źle poskrecany tlumik to po pewnym czasie by Ci uszczelke wypierdziało. A co do dźwięku to powiem żę "wyrzutnia ziemniaków" z Mankowym zderzakiem fajnie wyglada. Oczywiście znajdą sie pewnie osoby... :gwizdanie: które powiedzą ze mugen to do Hondy lub Nissana! Dźwięk ładny więc czemu by nie...

Oj Dogass Dogass nie doczytales TLUMIKI mialem i mam cale :tongue4:

i zadnej uszczelki by mi nie wypierdzialo bo dudnilo na zlaczce gdzie nie ma ani grama gumy ;P w kazdym razie nie wazne bo nic mi cale szczescie nie dudni :naughty:

Co do Mugena i wyrzutni ziemniakow wazne ze wlascicielowi sie podoba tak jak napisalem wczesniej rozne gusta i mi sie podobac nie musi :polew:

Niektórzy mówią że w aucie nie potrzebne jest granie bo po pierwsze zbędne kilogramy a po drugie lepiej słuchać dźwięku silnika... jak się ma V8 ( ewentualnie 2.6 V6 bez kata :tongue4::polew: )to można tego słuchać. Inni czyt. wojtek woli słuchać muzyki czy radia a autko ma być ciche. A jeszcze inni jeżdżą rowerami :decayed:

To ja sie w normach nie mieszcze w takim razie :gwizdanie:

Granie mi w aucie potrzebne mimo ze silnika tez lubie posluchac (pod warunkiem ze wszystko lokej z tlumikami rurkami i zlaczkami),

dizla nie lubie mimo ze jezdze nim na codzien (moze dlatego)

i na rowerze tez lubie polatac :polew:

[br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 17:31_________________________________________________To moze być nasza piosenka klubowa :polew: :polew:

sobie ruskie zabawe znalezli taplanie audic w bagienku :polew:

ale swoja droga niezle poprzelazili ta sadzawke...

a piesniczka jak disckowpolu... dobrze ze ja nie musial tego piknego jezyka meczyc w szkole :naughty:

Bardzo ciekawa piosenka :tongue4: ale Q dało rade hehe.

Wpis z pamietnika mechanika ( czyt. mój):

W weekend miałem bardzo ciekawe zajecie poprawa instalacji LPG ( "kocham" poprawki po kimś) po gazowniku magiku :wallbash:

Pacjent A80 ABK 115KM instalacja Stag300, wtryski Matrix XJ544 reduktor Alaska :polew: niby auto powinno chodzic bo dobre graty ( nie wliczajac parownika) ale tak nie było, kulało na wolnych obrotach na niskich obrotach szarpało i nie mozna było jechac ze stało predkoscia pod obciązeniem bo zaczynał sie kangurek. Po otworzeniu maski załamka :slina: wkretki w kol. ssącym w połowie długosci od tyłu ,podobnie zamocowana listwa, przewody od listwy do wkretek różnej długosci, króciec podcisnienia wkrecony tak ze brał podciśnienie z 1 cylindra :thumbdown:. Mimo wprowadzonych poprawek auto nadal kulało na wolnych obrotach, po rozebraniu listwy okazało sie ze listwa to szrot, mechanik skasował za nią 500zł kilka miesiecy wczesniej ( czyli jak za nówke sztuke). Jedyne wyjscie nowa listwa MJ, nowe nawerty przy wtryskiwaczach PB oraz położenie tego wszystkiego w mniej rzucajacy sie sposób. Poniewaz kolega z forum był ze Szczecina musiałem sie uwinąc w 1 dzień no i tyle mi to zajeło 8godz, na koncu sie okazało ze magik dał ciałą róniez w podpieciu wiązki koputera LPG do instalacji samochodu ( mimo ze to full grupa kazdy cylinder powinien byc osobno podpiety, gazownik uważał inaczej :szukaj:). Finał tego opowiadania jest taki auto na Migic Jetach chodzi juz tak jak powinno kolega zadowolony :> bo po roczenej meczarni mozne delektowac sie jazdą na LPG. Kolega stwierdził ze woli przejechac 300km w 1 strone do mnie niż tracic czas, pieniadze na partaczy u siebie w miescie.

No prosze milo slyszec ze mamy porzadnych fachowcow u nas w klubie w JG az sie boje jak Wojtek w moja instalke zajrzy :decayed:

A do Sczecina 400 nie jest czasem? :mysli:

Szukaj Dykan szukaj :kox:

Elo elo,

powiem tak najbardziej widzi mi się tylko pierwsza sztuka. jest quattro , diselek itp kolor nawet znośny 9 wolałbym czarny) , xsenony ze spryskami. Reszta taka sobie a ta ostatnia wszystko było by okey gdyby nie ksenony ale bez sprysków. cholera wie czy gosc tam jakiegoś Hida nie wstawił a potem mnie będą pały zatrzymywać za brak sprysków itp . dlatego takie autka odpadają . no chyba że ma tylko mocniejsze żarówki wsadzone he he..

a tak poza tym myslałemza uatko kupie w 2 tygodnie a juz sie bujam miesiac i nadal doł hehe. mam znajomego co auta sprowadza i juz mu temat nadałem. Wiecie cos moze o takiej firmie z jelenie Carat- samochody ekskluzywne - wysłalem im zapytanie i c**je nawet nie racza sie odezwac . hehe

Ja ci Kolego powiem tak... chcesz kupic auto? to trzeba jezdzic i ogladac a nie patrzec na zdjecia w internecie i szukac po caratach czy innych pierdolach... co do tej Twojej co Ci sie podoba co Dogass wpisal... wczoraj mi o niej koles mowil bo tez szuka auta i dzwonil do tego goscia z wrocka i dzisiaj mieli byc kupcy ogladac...wiec nie wiadomo czy aktualne...

Nie ma aut idealnych i takiego nie znajdziesz... zawsze bedzie jakies ALE...

wiem ze to ciezka sprawa tym bardziej ze sie chce jak najlepsze... ale nie wierze ze prawie kazda audi z 2003 roku czy 2004 ma po 160 - 180k przebiegu gdzie corsa mojej kobitki z 2002 roku ma prawie 200k! CORSA miejska a nie auto stworzone do podrozowania...

Wiec zastanow sie na czym Ci najbardziej zalezy Diesel? Gaz? quatro? czarny color? navi? xenon? recaro? skora? fele? sport zawias? bose? elektryna pelna lacznie z tylnimi szybami? grzane stolki? fis? parktronic? esp? szyber? s-line? z Plnu? czy z De? itp itd

NIE MA idealnej z super wyposazeniem z super przebiegiem w super cenie bo nikt glupi nie jest.... Mozna takiej szukac nie tylko miesiac ale i latami...

Ja bym celowal mimo wszystko w GAZ przy szybujacych w gore cenach PB i ON http://otomoto.pl/audi-a4-czarna-chrom-C17881235.html

Wiecej na temat Tych poszukiwan sie nie wypowiadam.. nie kazdy musi sie zgadzac z moja opinia... rozne gusta rozne zdanie... zreszta cenie sobie ludzi ktorzy maja swoje zdanie poparte oczywiscie madrymi argumentami :hi:

arre nie no masz całkowitą racje,

biorac pod uwagę moje zapędy tzn brak totalnie czasu aby jeździć i patrzeć , szukam czegos blisko no i licze ze wkoncu cos wpadnie. z przebiegiem to wiadomo ze nie ma co sie łudzić poniżej 200 tys km. Kurde zebyz akup był tak łatwy jak sprzedaż auta. Tym bardziej jak mam wydać 30 tys zł na autko wole sie milion razy zastanowic milion razy nie zdecydować zanim kupie . to nie jest autko za 2 tys zł .

Ps. teraz jakis macie zlot co w piatek? na tesco i co bedzie w planach??

Arre zgadzam sie oczywiście z Tobą :hi: ( aż dziwne :tongue4: ) ale jak przejrzałem cały wątek to widze że dykanowi zależy tez na tym żeby nie byla to pojemność 2.0 w górę bo opłaty będzie miał większe. Chyba że cos się zmieniło to wtedy proponowałbym silniczek 2.4 lub już w ogole rarytasik 3.0 w Q i LPG. np:

http://moto.allegro.pl/audi-a4-b6-3-0-v6-2002-skora-i1504272318.html