luar87 Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Witam Mam problem :/ Po przyjezdzie do domu i checiu odpaleniu auta po godzinie calkiem padla elektryka Palily sie wszystkie kontrolki po czym gdy chcialem odpalic wszystko siadlo ... Akumulator mam dobry, czy to wtyski ?? co sprawdzac ??[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 17:11_________________________________________________ok temat do zamkniecia . rozwiazany problem pozdrawiam
vauxhall95 Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Napisz co bylo przyczyna moze komus sie przyda
luar87 Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 kabel od masy do przeczyszczenia, podstawy pozdrawiam
Grzes A4 Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 kolego nie koniecznie akumulator mozesz miec dobry a to i tak moze byc on. kiedys kupiłem sobie nowy a po 2 miesiacach po 5 godzinnym postoju wsiadam chce krecic a kontrolki nawet nie bzykły, rozładował sie totaknie
vauxhall95 Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 kolego nie koniecznie akumulator mozesz miec dobry a to i tak moze byc on. kiedys kupiłem sobie nowy a po 2 miesiacach po 5 godzinnym postoju wsiadam chce krecic a kontrolki nawet nie bzykły, rozładował sie totaknie Albo cos go rozladowalo
luar87 Opublikowano 17 Października 2010 Autor Opublikowano 17 Października 2010 wlasnie znowu ostatnio nie moglem odpalic :/ czyscilem znowu i ok. ale podlaczalem inny akumulator przed czyszczeniem ale tez nie byla pradu wiec to jednak cos na kablach tak mi sie wydaje
Rekomendowane odpowiedzi