taktuś Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Pozazdrościć fantazji http://szczytno.wm.pl/21591,Wynajal-samolot-i-helikopter-Ma-21-lat-i-ani-grosza-przy-duszy.html
Tzieland Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 słyszałem o nim w radiu koleś miał fantazję szkoda, że tak szybko go złapali, bo mogłaby być jeszcze lepsza historia z tego
GILI Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Dusza artysty,a głowa pełna szalonych pomysłów...jest takich wielu na Mazurach
Góral.tz Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 naoglądał się Kameleona :polew:
Buba Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 kurde gdzies jest jeszcze jeden taki chlopak, czytalem o nim kiedys w necie podobne przekrety robi ale go jeszcze nie zlapali jak sobie przypomne to wrzuce bo to jest niesamowita historia
Cineksik Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 pewnie ktoś od nas z forum
Luka3s Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 to słyszałem też o gościu który był za***istym hackerem wpadł przez to że zrobił "psikusa" innemu hackerowi, a ten wyjął jego wszystkie danie i w odzewie na zaczepki podał na policje , dzisiaj gość pracuje w FBI i jest zwolniony z wszelkich wyroków. Mówi, że to jest coś pięknego bo może łamać prawo bez konsekwencji :>
Gość michalrychlica Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 haha dobry kot
Reggi Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 to słyszałem też o gościu który był za***istym hackerem wpadł przez to że zrobił "psikusa" innemu hackerowi, a ten wyjął jego wszystkie danie i w odzewie na zaczepki podał na policje , dzisiaj gość pracuje w FBI i jest zwolniony z wszelkich wyroków. Mówi, że to jest coś pięknego bo może łamać prawo bez konsekwencji :> Chyba wiek o kim mówisz..zanim przejęło go FBI to dostał wyrok iluś tam lat zbliżania się do komputera
Rekomendowane odpowiedzi