Opublikowano 8 Grudnia 201015 l Przypomnienie w niedzielę 12 grudnia SPOT w knajpie info trochę wyżej nie zapomnieć..
Opublikowano 8 Grudnia 201015 l Moze sie pojawie, :gwizdanie: juz zone zaczne przekupywac to mi da wolna niedziele
Opublikowano 9 Grudnia 201015 l Moze sie pojawie, :gwizdanie: juz zone zaczne przekupywac to mi da wolna niedziele [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 06:48_________________________________________________ Przypomnienie w niedzielę 12 grudnia SPOT w knajpie info trochę wyżej nie zapomnieć.. o czym ???? :gwizdanie: :gwizdanie: :>
Opublikowano 9 Grudnia 201015 l o ktorej macie spota w niedziele ? bo bede w Kielcach na weekend i chetnie bym wpadl... ale pewnie ok 14-15 bede wracal do Wawki [w niedziele].
Opublikowano 9 Grudnia 201015 l Fly o 15 ale można by się ustawić gdzieś na chwilę w piątek wieczorem lub w sobotę?
Opublikowano 9 Grudnia 201015 l tylko po 15 żebym zdąrzył z Ostrowca dojechać- proponuję TESCO na samej górze godzina .... jak komu pasuje byle przed 7. Idę na tańce
Opublikowano 9 Grudnia 201015 l ja przyjezdzam w sobote kolo poludnia, mysle, ze na chwile po poludniu moglbym gdzies wyskoczyc... bede urzedowal na ul. urzedniczej
Opublikowano 9 Grudnia 201015 l no to ktora godzina Wam pasuje? ew. w gre wchodzi tez niedziela jakims wczesnym poludniem...
Opublikowano 9 Grudnia 201015 l w niedziele to mnie zona nie pusci. bo do koscioła bo obiad, bo bla bla bla.... :hi: