Opublikowano 7 Września 201213 l No to nic, mnie nie będzie na spocie, o tej godzinie nie ma mnie już w Kielcach.
Opublikowano 7 Września 201213 l Karol a może jakąś spocinę we wtorek zrobimy "chwilówkę" W piątek zróbta. Około 15-18 będę w Kielach. Tak w tych godzinach, może godzinkę wcześniej. I do 16 myślę załatwić wszystkie swoje sprawy, więc jestem wolny. 20 odpada, nie chce mi się 4 godziny czekać
Opublikowano 7 Września 201213 l No to sory winetou. Nie nada wczesniej. Spoko, może w 2014 się zgramy
Opublikowano 7 Września 201213 l ale była spocina :decayed::decayed: powiem wam że 2.0t idzie jak burza- masakra :naughty::naughty:
Opublikowano 8 Września 201213 l nic ladnego nie udalo mi sie ustrzelic. za 2 tyg wezme statyw to zrobimy sesje zyleta. a do tego czasu znaczek audi juz moze kupie
Opublikowano 9 Września 201213 l a do tego czasu znaczek audi juz moze kupie myślałem że Ci go zaje...bali :polew:
Opublikowano 13 Września 201213 l była. ---------- Post dopisany at 09:38 ---------- Poprzedni post napisany at 09:37 ---------- popstrykalem troche na parkingu korony
Opublikowano 13 Września 201213 l Mam pytanko. Jakie macie opinie o serwisie Audi/VW Autocentrum ? Czy dobrzy mechanicy i czy warto oddać na naprawę lakierniczą, wymianę szyby czołowej?
Opublikowano 14 Września 201213 l z tego co wiem to oni nie robią tam ani blacharki ani wymiany szyb. Mają podwykonawców do tego typu robót. Szwagier Pasata CC oddał do nich na gwaraancji to wywiezli go gdzieś na lawecie i przywieźli już naprawiony i pomalowany.