David Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 ile dales za lotke? ori? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon_stalowawola Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 kurde chyba to było 1400 lub 1600 nie pamietam musial bym faktury szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 na allegro za 700zł jest cała klapa od s4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 kupiles z ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakall69 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 ta czara fela spoko ale faktycznie wieksza lepiej wyglada ładne autko szerokosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Kurde tyle bym nie dał za sam spojler. Jak dobrze trafisz to ori za 300zł upolujesz. Mój samochód do odebrania jest w środę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon_stalowawola Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 a no z aso a klapy nie chciałem całej bo cche us wersje jedzie do mnie juz zderzak s4 dalej dalej mody mody a felgi docelowo będe chciał jakieś skręcane najlepiej RIAL DAYTONA RACER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 a no z aso a klapy nie chciałem całej bo cche us wersje jedzie do mnie juz zderzak s4 dalej dalej mody mody a felgi docelowo będe chciał jakieś skręcane najlepiej RIAL DAYTONA RACER Ile dałeś za zderzak s4 i czy kupiłeś tylny czy przedni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon_stalowawola Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 tył z wysyłka ma byc 900 zł ale uzywka sprawdzałem nowy w aso 1900 zl[br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 02:07_________________________________________________aha szukam przodu teraz w dobrej cenie[br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 02:08_________________________________________________no to tył przyszedł http://img146.imageshack.us/i/20101231121616.jpg/ teraz już tylko przód i pakiet s4 uważam za zakończony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Skorupy z s4 + klapa USA w tym kolorku będzie miazga Do tego na tył ledy no i atak na moc Pod przednią skorupą z esy zmieści się fajny cooler. Jaki Ty tam masz motor bo symbolu w profilu nie masz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ale to jest zderzać S-line. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 no właśnie to nie jest od s4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1980 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 będzie zajebioza ;D :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 dokładnie to jest S-line, s4 jest cały nie dzielony. Myślałem że będzie dwa projekt w sedanie S4 ale jednak będę jedyny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon_stalowawola Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 jak to ? mam taki cały w tym momencie ale ten ładniejszy :-) i nie wiem dokładka czarna czy w kolor musze pomysleć[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 17:51_________________________________________________ Skorupy z s4 + klapa USA w tym kolorku będzie miazga Do tego na tył ledy no i atak na moc Pod przednią skorupą z esy zmieści się fajny cooler. Jaki Ty tam masz motor bo symbolu w profilu nie masz??? Skorupy z s4 + klapa USA w tym kolorku będzie miazga Do tego na tył ledy no i atak na moc Pod przednią skorupą z esy zmieści się fajny cooler. Jaki Ty tam masz motor bo symbolu w profilu nie masz??? więc ledy raczej nie:-) atak na moc już raz był było 170 teraz wypluło 195 a symbol amb czy coś nigdy nie moge zapamietać następny krok zderzak przód pózniej wydechy sport jakiś nastepnie rns-e i kiera tt na koniec sam schodzi turbo............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 kolega ma 1.8T widac na zdjeciu z 1 strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 no teraz też masz dzielony, s4 jest cały, w sumie moim zdaniem ze zderzakiem od s4 przód będzie się ten od s-line tył troszkę gryzło, chyba że teraz pójdziesz w s-line przód, ogólnie maluj w kolor tylko zostaw czarno tą wnękę w dokładce s-line żeby to się nie zgubiło za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon_stalowawola Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 wiesz jak sie na tym znasz to jaka jest różnica w zderzakach przednich bo tył już zrozumiałem......ale dobrze wyszło bo chciałem z tą dokładką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Żeby było śmieszniej, to powiem, że ten zderzak, który masz na aucie (nie ten nowy) nie jest dzielony. A jeszcze śmieszniejsze jest to, że będziesz potrzebował nowej belki, bo zderzak USA ma inna i europejski nie podejdzie bez jej zmiany. Mam 2 EU, mogę Ci jedną sprzedać taką, która podejdzie pod europejski tylny zderzak. Pisz na PW jak będziesz jej potrzebował. Ja dlatego jeszcze nie odebrałem auta, bo czekam na belkę do przedniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon_stalowawola Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 wiesz co jest jedna zaleta belke dostałem :-) w cenie więc spoko jakoś ujdzie http://allegro.pl/zderzak-audi-a4-s-line-01-04-i1352895329.html teraz myślę nad tym czymś belka też inna ? a co tobie się podziało bo już troszkę czasu nie masz auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi