Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] straż pożarna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile dales za lotke? ori?

Opublikowano

na allegro za 700zł jest cała klapa od s4 :decayed:

Opublikowano

kupiles z ASO :shocked:

Opublikowano

ta czara fela spoko ale faktycznie wieksza lepiej wyglada :)

ładne autko :)

szerokosci :)

Opublikowano

Kurde tyle bym nie dał za sam spojler. Jak dobrze trafisz to ori za 300zł upolujesz. Mój samochód do odebrania jest w środę. :kox:

Opublikowano
  • Autor

a no z aso :D a klapy nie chciałem całej bo cche us wersje

jedzie do mnie juz zderzak s4 :D dalej dalej mody mody

a felgi docelowo będe chciał jakieś skręcane

najlepiej RIAL DAYTONA RACER

Opublikowano

a no z aso :D a klapy nie chciałem całej bo cche us wersje

jedzie do mnie juz zderzak s4 :D dalej dalej mody mody

a felgi docelowo będe chciał jakieś skręcane

najlepiej RIAL DAYTONA RACER

Ile dałeś za zderzak s4 i czy kupiłeś tylny czy przedni? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

tył z wysyłka ma byc 900 zł ale uzywka sprawdzałem nowy w aso 1900 zl[br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 02:07_________________________________________________aha szukam przodu teraz w dobrej cenie[br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 02:08_________________________________________________no to tył przyszedł :D

http://img146.imageshack.us/i/20101231121616.jpg/

teraz już tylko przód i pakiet s4 uważam za zakończony

Opublikowano

Skorupy z s4 + klapa USA w tym kolorku :kox: będzie miazga :good: Do tego na tył ledy no i atak na moc :naughty: Pod przednią skorupą z esy zmieści się fajny cooler. Jaki Ty tam masz motor bo symbolu w profilu nie masz???

Opublikowano

Ale to jest zderzać S-line.

Opublikowano

no właśnie to nie jest od s4 :tongue4:

Opublikowano

dokładnie to jest S-line, s4 jest cały nie dzielony. Myślałem że będzie dwa projekt w sedanie S4 ale jednak będę jedyny na forum :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jak to ? mam taki cały w tym momencie ale ten ładniejszy :-) i nie wiem dokładka czarna czy w kolor musze pomysleć[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 17:51_________________________________________________

Skorupy z s4 + klapa USA w tym kolorku :kox: będzie miazga :good: Do tego na tył ledy no i atak na moc :naughty: Pod przednią skorupą z esy zmieści się fajny cooler. Jaki Ty tam masz motor bo symbolu w profilu nie masz???

więc ledy raczej nie:-) atak na moc już raz był było 170 teraz wypluło 195 a symbol amb czy coś nigdy nie moge zapamietać :)

następny krok zderzak przód pózniej wydechy sport jakiś :) nastepnie rns-e

i kiera tt na koniec sam schodzi turbo............

Opublikowano

kolega ma 1.8T widac na zdjeciu z 1 strony

Opublikowano

no teraz też masz dzielony, s4 jest cały, w sumie moim zdaniem ze zderzakiem od s4 przód będzie się ten od s-line tył troszkę gryzło, chyba że teraz pójdziesz w s-line przód, ogólnie maluj w kolor tylko zostaw czarno tą wnękę w dokładce s-line żeby to się nie zgubiło za bardzo

Opublikowano
  • Autor

wiesz jak sie na tym znasz to jaka jest różnica w zderzakach przednich bo tył już zrozumiałem......ale dobrze wyszło bo chciałem z tą dokładką

Opublikowano

Żeby było śmieszniej, to powiem, że ten zderzak, który masz na aucie (nie ten nowy) nie jest dzielony. A jeszcze śmieszniejsze jest to, że będziesz potrzebował nowej belki, bo zderzak USA ma inna i europejski nie podejdzie bez jej zmiany. Mam 2 EU, mogę Ci jedną sprzedać taką, która podejdzie pod europejski tylny zderzak. Pisz na PW jak będziesz jej potrzebował.

Ja dlatego jeszcze nie odebrałem auta, bo czekam na belkę do przedniego. :kwasny: