iwan900 Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Witam Czy ktos wie gdzie w szczecinie albo w zachodniopomorskim regeneruja przekladnie? i gdzie najlepiej kupic? polecacie zakup uzywanej zregenerowanej na allegro? bo przeciez nie zostawie auta w warsztacie na lewarkach do czasu zregenerowania przekladni.... jezeli ktos wie gdzie dobrze regeneruja przekladnie prosze o posta pozdrawiam
kacpero Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Witaj dobrze skrzynie regenerują w m.Bytom Odrzański (zostawiasz starą ,odbierasz inną po regeneracji i dopłacasz) telefon kontaktowy 509142935
tomas2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Witam udało ci się wyszukać gdzie można w Szczecinie zregenerować przekładnie Pozdrawiam
yamahayzfr13 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Ja w Szczecinie regenerowałem na ul. Budziszyńskiej. Nie pamietam ani nazwy zakładu ani namiarów, jedynie ulice. Ceny tez nie ale wiem ze zrobili dobrze
Rekomendowane odpowiedzi