kolos78 Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 kupilem nowe amory bilstein b4 i zaraz po wymianie cos zaczelo lekko pukac , po miesiacu tlucze sie jeszcze bardziej jak by sie cos odkrecalo mech sprawdzal jest niby okej.Wiec podjechalem na diagn gosc posprawdzal wszystko ,niema luzow nigdzie ,twierdzi ze to nowy amor glosna praca tlumi ,ale sie tlucze mozliwe to pozdr
bish - kopt Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 może sie odkręcać nakrętka na samej górze na szpilce amora - musi być skręcona na maxa do końca gwintu
kolos78 Opublikowano 18 Października 2010 Autor Opublikowano 18 Października 2010 może sie odkręcać nakrętka na samej górze na szpilce amora - musi być skręcona na maxa do końca gwintu a jesli jest skrecona na max i sie tlucze to raczej, bede zmuszony reklamowac :kwasny:bo to mnie zaczyna flustrowac brak slow
rikardo Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 może sie odkręcać nakrętka na samej górze na szpilce amora - musi być skręcona na maxa do końca gwintu a jesli jest skrecona na max i sie tlucze to raczej, bede zmuszony reklamowac :kwasny:bo to mnie zaczyna flustrowac brak slow Mam podobnie tyle, że z amorami schsa i raczej będzie to wina amortyzatora. Znam osobę, która zamontowała bilsteina i też ma takie problemy. Puka zwłaszcza jak jeżdżę po kostce lub jakiś regularnych nierównościach. Amortyzatory montowałem osobiście z nowymi oryginalnymi łożyskami i też myślałem, że coś jest nie dokręcone ale po ponownym odkręceniu zero luzu. Zaczęło mi pukać zaraz po montażu i żałuję, że nie kupiłem oryginalnych bo moje obecne mają tylko 65 % sprawności.
kolos78 Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 może sie odkręcać nakrętka na samej górze na szpilce amora - musi być skręcona na maxa do końca gwintu a jesli jest skrecona na max i sie tlucze to raczej, bede zmuszony reklamowac :kwasny:bo to mnie zaczyna flustrowac brak slow Mam podobnie tyle, że z amorami schsa i raczej będzie to wina amortyzatora. Znam osobę, która zamontowała bilsteina i też ma takie problemy. Puka zwłaszcza jak jeżdżę po kostce lub jakiś regularnych nierównościach. Amortyzatory montowałem osobiście z nowymi oryginalnymi łożyskami i też myślałem, że coś jest nie dokręcone ale po ponownym odkręceniu zero luzu. Zaczęło mi pukać zaraz po montażu i żałuję, że nie kupiłem oryginalnych bo moje obecne mają tylko 65 % sprawności. to widze ze jestesmy w klubie :> oba ci sie tluka czy jeden bo umnie lewy prawy w porzo ,wiec niepozostaje nic innego jak kupic nowy a tego reklamowac ,gdyz zaczyna mnie bulwersowac coraz bardziej ,a podobno bilstein uzanje reklamacje w takich przypadkach pozdr
rikardo Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Stuka mi w przednim prawym i wszystko skazuje, że to jest amortyzator.
maciejski Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 u mnie to samo z sachsami, nowe, puka przedni prawy od momentu zalozenia, generalnie niedlugo bede wsadzal oryginaly 1BE, bo mam dosc badziewia takiego jak sachs czy bilstein.
kolos78 Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 u mnie to samo z sachsami, nowe, puka przedni prawy od momentu zalozenia, generalnie niedlugo bede wsadzal oryginaly 1BE, bo mam dosc badziewia takiego jak sachs czy bilstein. powiedz w jakiej cenie masz te orginalne 1be w porownaniu do 1ba
maciejski Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 kupuje w ASO i mam znizke chyba 5%, wiec zadnej rewelacji, troche kasy pojdzie.
marewel Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Ostatnio slyszalem opinie ze bilstein to wielkie G. Po założeniu KYB znajomy mówi ze więcej niczego innego nie założy. Bilstein stukały odrazu tak twierdził.
Rekomendowane odpowiedzi