Smoczyca Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Tak jak w temacie, potrzebuję nr części śrub mocujących szyny foteli przód (te na dużego torxa)
Gość yamamann Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 a co na innych forach nie potrafia pomoc to wraca sie tutaj???
Smoczyca Opublikowano 18 Października 2010 Autor Opublikowano 18 Października 2010 Ja stąd nigdy nie wychodziłam, nie wiem o co Ci chodzi kolego
Gość yamamann Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Ja stąd nigdy nie wychodziłam, nie wiem o co Ci chodzi kolego i jeszcze napisz ze oczywiscie nic nie wiesz o swojej CIĄGŁEJ obecnosci na kiepskich i chamskich podrobkach tego forum oraz ze tam propagujesz spoty i jezdzisz na zloty gadajac przy okazji na ten klub? inni przynajmniej jak wrocili to przyznali sie do bledu i znikneli stamtad no ale skoro tam nikt nie potrafi pomoc to trzeba wrocic tam gdzie maja wiedze.
g_egorz Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 .. N 909 369 01 ... M10x38 ..
Smoczyca Opublikowano 18 Października 2010 Autor Opublikowano 18 Października 2010 Serdecznie podziękowała
Rekomendowane odpowiedzi