Grado Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Witam. Mam następujące pytanko. Czy w moim liczniku powinna być kontrolka włączonych świateł? Zegary mam podstawowe bez fisa czerwone skala do 220km/h bez termometra.
slepy Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Witam. Mam następujące pytanko. Czy w moim liczniku powinna być kontrolka włączonych świateł? Zegary mam podstawowe bez fisa czerwone skala do 220km/h bez termometra. jest temat na forum, jak zrobić aby się świeciła kontrolka od świateł mijania
Grado Opublikowano 18 Października 2010 Autor Opublikowano 18 Października 2010 może dasz link bo jak wpisuje kontrolka świateł/świateł mijania to wyskakuje tylko mój temat
slepy Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 może dasz link bo jak wpisuje kontrolka świateł/świateł mijania to wyskakuje tylko mój temat http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=3925.0
nikos172 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Witam. Mam następujące pytanko. Czy w moim liczniku powinna być kontrolka włączonych świateł? Zegary mam podstawowe bez fisa czerwone skala do 220km/h bez termometra. Odpowiedzią na Twoje pytanie są dwa słowa, nie powinna! Choć jak ktoś już wspomniał, możesz przy odrobinie zdolności manualnych zrobić czary mary i będziesz miał kontrolkę
RAFLIK A4 Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 A ja bym nie robił tej kontrolki ponieważ podczas jazdy psuje cały efekt czerwonego zegara :/
janSerce Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 A ja bym nie robił tej kontrolki ponieważ podczas jazdy psuje cały efekt czerwonego zegara :/ :good: :good: :good: :good:
pepik Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 U mnie akurat jest ta kontrolka ale chciałbym mieć termometr temperatury zewnętrznej. Co muszę kupić? Czujnik temperatury zewnętrznej + przekaznik?
paweu1 Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Czujnik temperatury zewnętrznej + ori wyświetlacz, który należy wstawić między zegary
pepik Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Czujnik temperatury zewnętrznej + ori wyświetlacz, który należy wstawić między zegary Dzięki kolego nie wiesz jaki może być koszt tych wynalazków.
slepy Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Czujnik temperatury zewnętrznej + ori wyświetlacz, który należy wstawić między zegary Dzięki kolego nie wiesz jaki może być koszt tych wynalazków. odezwij sie do kolegi Krycha, albo Nosb, oni moga miec te czesci
Rekomendowane odpowiedzi