Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] AJM chip CS czy MT??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamierzam zarazic moja Niunke viruskiem tylko zastanawaim sie gdzie czy w CompSport czy Masters tuning w katowicach??? Co o tym sadzicie,co lepsze mile widziene wykresy od tych tunerów jak ktos robil...Powiem ze oba sa w tej samej cenie....Moc proponawana to ok 145km 350Nm..

Opublikowano

jedź tam gdzie masz bliżej :P A i zapytaj specjalnie dla Murzyna jaki max proponują dla silnika bez modyfikacji (samego motoru ofcors) :decayed:

Opublikowano

hehe - dobre dobre. Szkoda ze juz mnie nie dotyczy - mogles pytac 2 tyg temu :polew: Spytaj jaki wg nich jest bezpieczny max :kox: no i moze jeszcze co jest blokada dla tego maxa (pewnie PD'ki i turbo), wiec dopytaj ile bezpiecznie wytrzyma sama motorownia

Opublikowano

Obie firmy to elita jesli chodzi o chipsy. Utarlo sie ze Aligator robi lepiej VP a CS lepiej PD wychodzi ale ostatni przyklad guluwroca gdzie 277KM z PD Ali wycisnal zamyka sprawe niedowiarkom. Jedz tam gdzie masz blizej i tyle :)

Opublikowano
  • Autor

Oki wiec bedzie CompSport tam mam najblizej..dzieki za infoo.Zapytam o motorownie..Na seryjnych gratach max to 150 tu turbo nie puszcza tak mi powiedziano i ok 360Nm ja tak zrobie, a na wiosne bedzie turbo od AWX-a...i co bedzie to bedzie..powinno byc cudnie :dance: sam chip bedzie super :dance:

Opublikowano

Oki wiec bedzie CompSport tam mam najblizej..dzieki za infoo.Zapytam o motorownie..Na seryjnych gratach max to 150 tu turbo nie puszcza tak mi powiedziano i ok 360Nm ja tak zrobie, a na wiosne bedzie turbo od AWX-a...i co bedzie to bedzie..powinno byc cudnie :dance: sam chip bedzie super :dance:

no moze, bo u mnie ok 157/380 turbulum nie wytrzymalo za dlugo[br]Dopisany: 01 Październik 2007, 15:09 _________________________________________________6fbb07d1a9211773m.jpg

Opublikowano
  • Autor

Nom tak powiedziano mi w MT...We srode rozrzad,Potem jak najszybciej FMIC i chip..

Ps:Murzynku mam pytanko masz moze niepotrzebne rury od IC z pistacji??? Bo poszukuje owych lub innych to montarzu FMIC..

Opublikowano

a ze niby skad mam miec te rury?? W sumie moglbym ja zaczac sprzedawac na czesci :polew: - zart bedzie juz niedlugo zyla

Opublikowano
  • Autor

A tak zapytalem bo sobie pomyslalem ze moze z silniczkiem ASZ bedziesz mial osprzet..

Opublikowano

Murzyn, za***iście czytelny ten Twoj wykres :D

Opublikowano

no wiem, tylko taka mala wersja mi sie ostala ;/

Opublikowano
  • Autor

Mi pali ok 7L ale nie jezdze bardzo spokojnie :naughty: Przejechane mam 160tys.Zapytanie o kwote poszlo na PW.Ja na twoim miejscu bym nie robil u nikogo niedoswiadczonego Polecam Ci Rogalottiego z Wawy ja bym sie sam do niego chetnie wybral ale mam daleko wiec pojade do CS-CompSport...A wyjdzie z tego ok 145km 350Nm

Opublikowano

S

znalazłem na allegro takiego cwaniaczka z Wrocławia

http://allegro.pl/item250066722_chip_tuning_vw_1_9tdi_115km_ajm_atj_z_hamownia.html

Cena rewelacyjna. Jesli rzeczywiscie tak robia jak pisza to naprawde rzecz godna uwagi. Jednak z doswiadczenia wiem ze za 600zl to kupisz zapewnienia a nie rezultat....

Opublikowano

nie no jasne jak będę robił to tylko u Rogala :) tylko zafascynowała mnie ta cena mała i niby profesjonalnie opisane ciekawe jak z rezultatami :P

pozdrawiam

Opublikowano

Tukan2000: Ja właśnie mój nabytek zostawiłem w VTG. Jutro odbieram po wymianach eksploatacyjnych i programie :) Zobaczymy co się zmieni :) Może później porównamy wyniki? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ok super a wymieniasz cos turbo??? czy sam chip???

Opublikowano

Sam program. Autko kupiłem ze względu na korki w Warszawie, koszty paliwa na dojazdy do pracy i do wygodnego podróżowania. No i chcę mieć drugi samochód, który będzie zawsze gotowy do jazdy. Do modzenia mam w garażu Eclipse'a ;]

Opublikowano
  • Autor

Sam program. Autko kupiłem ze względu na korki w Warszawie, koszty paliwa na dojazdy do pracy i do wygodnego podróżowania. No i chcę mieć drugi samochód, który będzie zawsze gotowy do jazdy. Do modzenia mam w garażu Eclipse'a ;]

Dobre wyjscie moj AJM tez jest do jazdy cywilnej do modzenia mam Opla Ascone 1984 r. :polew: :polew: zart Tato by mi nie dal jej modzic :kox:[br]Dopisany: Październik 04, 2007, 09:50:41 _________________________________________________No i sie stalo chip bedzie po zimie :confused4: ;( jak bedzie nowe sprzeglo bo to juz kaput....... :rant:
Opublikowano

Ja swojego odebrałem. Wyszło +20 koni i +30kilka Nm. Tylko patrząc po innych AJM, to moja seria wyszła słabiutko - 110 koni/257Nm... Ciekawe czemu... Anyway - autko fajnie się zbiera :) Dymu nie widać. Właśnie będę jechał na stację zatankować i zobaczyć ile wyszło spalanie - 547km na zbiorniku to chyba raczej mało... Z tego 150km spokojniej trasy.