Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l Ta. działałeś coś z tylną kanapą ?? podpowiedzcie chłopaki czym najlepiej usunąć taśmę z pod listew progowych która została na progach
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l Ta. działałeś coś z tylną kanapą ?? podpowiedzcie chłopaki czym najlepiej usunąć taśmę z pod listew progowych która została na progach Oj nigdy czasu nie mam. Dopiero wczoraj u znajomego zobaczyłem jak te bolce wyglądają i jak to w ogóle zamontowane jest, ale numerów dalej nie mam Poza tym najpierw chcę mechanicznie samochód ogarnąć na tiptop.
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l kurde a u mnie leży ten tył grzany i też się muszę za to zabrać najlepiej jak by była druga fura na wzór
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l kurde a u mnie leży ten tył grzany i też się muszę za to zabrać najlepiej jak by była druga fura na wzór E no to samą kanapę możesz przecież wsadzić bez oparć Ja tak jeżdżę
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l panowie jutro po robocie tak pod wieczór spróbuję ogarnąć wam wszystkie numery części potrzebnych do montażu tej kanapy
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l kurde a u mnie leży ten tył grzany i też się muszę za to zabrać najlepiej jak by była druga fura na wzór E no to samą kanapę możesz przecież wsadzić bez oparć Ja tak jeżdżę No brawo myślisz że taki głupi jestem siedzenie wsadziłem ale oparcie nie ---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ---------- panowie jutro po robocie tak pod wieczór spróbuję ogarnąć wam wszystkie numery części potrzebnych do montażu tej kanapy :thumbup1:---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ---------- Marcino obojetnie jakim zmywaczem albo rozpuszczalnikiem ale to się wałkuje a Artur nie uszkodzi lakieru rozpuszczalnik ??
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l panowie jutro po robocie tak pod wieczór spróbuję ogarnąć wam wszystkie numery części potrzebnych do montażu tej kanapy
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l panowie jutro po robocie tak pod wieczór spróbuję ogarnąć wam wszystkie numery części potrzebnych do montażu tej kanapy włącznie ze śrubkami i podkładkami
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l panowie jutro po robocie tak pod wieczór spróbuję ogarnąć wam wszystkie numery części potrzebnych do montażu tej kanapy włącznie ze śrubkami i podkładkami
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l panowie jutro po robocie tak pod wieczór spróbuję ogarnąć wam wszystkie numery części potrzebnych do montażu tej kanapy włącznie ze śrubkami i podkładkami tylko bez gumek
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l Marcino obojetnie jakim zmywaczem albo rozpuszczalnikiem ale to się wałkuje a Artur nie uszkodzi lakieru rozpuszczalnik ?? Marcino byle nie NITRO!! ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- Młody_z_drogi chwal się tu autem PS. A6
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l puma chodzi ci o te szare kapsle?ja tez mam...fajny dodatek Kurde ja kupiłem i nie trzymają mi się na śrubach te kapsle:kwasny: a mi się trzymają
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l Spalanie z ostatnich 86km wychodzi 13.8 wg. fis, no do c.. o co chodzi no fakt że silnik nawet do 60C sie nie zagrzeje jak jadę do pracy ale żeby aż tak?
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l panowie przed chwilą taka historia puka ktoś do drzwi , otwieram patrzę mój kumpel z jakimś gościem i że ten chce kupić moje stare koła i dystanse . Bez targowania położył 450F na stole , zabrali wszystko i pojechali. A ja nawet dobrze nie zacząłem myśleć o sprzedaży
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l puma chodzi ci o te szare kapsle?ja tez mam...fajny dodatek Kurde ja kupiłem i nie trzymają mi się na śrubach te kapsle:kwasny: a mi się trzymają zapoadjcie numerem tych nasadek na szpilki
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l puma chodzi ci o te szare kapsle?ja tez mam...fajny dodatek Kurde ja kupiłem i nie trzymają mi się na śrubach te kapsle:kwasny: a mi się trzymają zapoadjcie numerem tych nasadek na szpilki szczerze to dostałem od kumpla w prezencie