Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wejdz do bagaja i zdejmij poszycie klapy , odkręć jedną srubkę która jest bodajże przy uchwycie do zamykania , wyciągnij trójkąt wraz z uchwytem , zaprzyj się dobrze , włóż paluchy pod tapicerkę i pociągni . Powinna sie wyczepić z zatrzasków bez problemów . Dalej latarka w rękę i zobacz co tam z tym zamkiem a nawet możesz go odkręcić. Nie znam innego sposobu :hi:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
wejdz do bagaja i zdejmij poszycie klapy , odkręć jedną srubkę która jest bodajże przy uchwycie do zamykania , wyciągnij trójkąt wraz z uchwytem , zaprzyj się dobrze , włóż paluchy pod tapicerkę i pociągni . Powinna sie wyczepić z zatrzasków bez problemów . Dalej latarka w rękę i zobacz co tam z tym zamkiem a nawet możesz go odkręcić. Nie znam innego sposobu :hi:

okej dzieki jutro postaram sie tak zrobic:wink:

Opublikowano

okej dzieki jutro postaram sie tak zrobic:wink:[/quote

a otwieranie kluczykiem z zamka też nie działa?

Opublikowano

Łołoooooo spokojnie. Nic nie wyrywajcie :)

Jak otworzysz klapkę gdzie jest schowany trójkąt to zobaczysz czerwoną plastikową linkę. Pociągnij :)

Opublikowano
Łołoooooo spokojnie. Nic nie wyrywajcie :)

Jak otworzysz klapkę gdzie jest schowany trójkąt to zobaczysz czerwoną plastikową linkę. Pociągnij :)

w avantach tak jest tylko ciekawe czy w sedanach:mysli:

Opublikowano

w sedanie trójkąt jest przymocowany do klapy , przynajmniej u mnie tak jest . A co do tej linki to też jest ale czy ona jest do otwierania bagaja to nie był bym taki pewny bo u mnie ta linka jest przymocowana do zamka/pompki do klapki wlewu paliwa.

Opublikowano

raz mialem okazje jechac w bagazniku:decayed:i skozystalem z tej linki takze mozna nia otworzyc baga:wink:

Opublikowano

trochę to dla mnie dziwne jak to może otwierać zamek bagaja ale człowiek uczy się cale życie :wink:

---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:49 ----------

raz mialem okazje jechac w bagazniku:decayed:i skozystalem z tej linki takze mozna nia otworzyc baga:wink:

ruskie cie powineli ale dałeś radę uciec :grin:

Opublikowano
trochę to dla mnie dziwne jak to może otwierać zamek bagaja ale człowiek uczy się cale życie :wink:

---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:49 ----------

z imprezy wracalem a za duzo ludzi trochu bylo:grin:

Opublikowano

z imprezy wracalem a za duzo ludzi trochu bylo:grin:

no to ładnie wracaliście , ja kiedyś malaczem z dożynek wracałem 18km w 8 osób , wszyscy byli tak nawaleni że nikomu nie przeszkadzało że jest tak ciasno :grin:

Opublikowano

okej dzieki jutro postaram sie tak zrobic:wink:[/quote

a otwieranie kluczykiem z zamka też nie działa?

tez niedziala:kwasny:

---------- Post dopisany at 17:17 ---------- Poprzedni post napisany at 17:17 ----------

dzieki :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

ale mi sie trafiło , środek tygodnia a tu kumpel na grilla zaprasza :dance:

:drunk::drinks::drinks: do jutra elita :wink:

Opublikowano
ale mi sie trafiło , środek tygodnia a tu kumpel na grilla zaprasza :dance:

:drunk::drinks::drinks: do jutra elita :wink:

taki to pozyje:decayed:

Opublikowano
Siema :decayed:

Luknie ktoś z posiadaczy hidów?

http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/dobry-hid-bixenon-279073/#post3653939

A i Marcino, Ty dzwoniłeś do mnie wczoraj? Ja telefon w samochodzie zostawiłem wczoraj :kwasny:

Ja kupilem i nich Hidy żarnik na metalowej podstawie a przetwornica na canbusie zeby na pelnym fisie nie wywalal blad polecam

Zestawy Xenonowe

Opublikowano

Jeszcze do tego jakie gniazdo ma ori bix w B6 a jakie w B8? Ogólnie to które brać, o :decayed:

Opublikowano

ja też na hidach latam ponad rok kupowałem jakieś cyfrowe slim które nie zakłócają radia i cb i narazie daja rade barwe 6000k wybrałem

Opublikowano

A zakladal ktos z Was jakies HID-y pod swiatla przeciwmglowe? Jak tak to jakie polecacie?

Opublikowano

D2S pasują do ori bixów B6 i potem do soczewki z B8? Bo nie chciałbym tego wymieniać później po swapie soczewki :decayed:

Opublikowano
D2S pasują do ori bixów B6 i potem do soczewki z B8? Bo nie chciałbym tego wymieniać później po swapie soczewki :decayed:

Do soczewki z B8 napewno ,Ja mam obecnie wlozony palnik D4S a jak to jest z ori soczewka z B6 to nie mam pojecia