Tom-68- Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 Witam. Mam prośbę do was o radę. Zamontowałem zestaw głośnomówiący. Nokia.(blueooth) Ale rozmówcy mówią że słyszą pogłos, i słabo mnie rozumią. Mikrofon zamontowałem koło głowy z prawej strony przy rączce. Głośnik jest zamontowany pod schowkiem pasażera z lewej strony. Szukałem na forum, ale nic nie mogłem znależć. Jezeli ktoś miał podobny problem i go rozwiązał proszę o podpowiedz. Z góry dzięki
Gość elmo Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 u mnie jest mikrofon na lewym słupku na gorze, a głośnik na dole po prawej stronie pod schowkiem.
Tom-68- Opublikowano 1 Października 2007 Autor Opublikowano 1 Października 2007 sorry oczywiście że mikrofon po lewej stronie mam zamontowany koło rączki, głośnik po prawej pod schowkiem pasażera.
danisz_ Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 moze sprobuj przyciszyc troche glosnik bo poglos stad ze mikrofon slyszy glosnik i sie sprzega
Tom-68- Opublikowano 2 Października 2007 Autor Opublikowano 2 Października 2007 robiłem tak, bez względu czy mam głośno zestaw ustawiony, czy przyciszę to jest tak samo. wyczytałem tu że ktoś miał ,zamontowany fabrycznie Nokię i miał głosnik pod kierownicą , wydaje mi się że tak zamontowany to wogóle porażka. Może to normalne , taki pogłos?
Rekomendowane odpowiedzi