A-rek Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 koszulki popakowane i jutro wysylka
jozek726 Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 koszulki popakowane i jutro wysylka
Gość angry Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Arek thanks sa super :notworthy:
krolu Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 bo nie da rady juz zmienic tego? no nie bardzo bo koszulki sa juz u mnie w domu zrobione wpadasz jutro do katowic? :kox:
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Arek thanks sa super :notworthy: do mnie jeszcze nie doszło ;( jutro juz powinna byc bo wszystkie wyszly w piatek priorytetem bo nie da rady juz zmienic tego? no nie bardzo bo koszulki sa juz u mnie w domu zrobione wpadasz jutro do katowic? :kox: II zmiana w robocie
szafa Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 dzis doszla, troszke odbiega wygladem od fotek, niebieski mial byc jasny i napis dope z przodu inaczej wyszedl ale luz pozdroo
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 dzis doszla, troszke odbiega wygladem od fotek, niebieski mial byc jasny i napis dope z przodu inaczej wyszedl ale luz pozdroo niestety sa problemy na rynku włókienniczym i na stanie nie bylo tych jasnych niebieskich wiec zrobilem takie a co do napisu to wykonanie go dokladnie tak jak jest w pierwszym poscie wiązałoby sie z wiekszym wydatkiem wiec zrobilem tanszym kosztem bo kazdy chce zeby bylo tanio i dobrze (a wydaje mi sie ze jest dobrze)
szafa Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 no spoko nie mam pretensji, poprostu nauczka na nastepny raz pozdroo
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 A to kiedy ja dostanę ? a to ja mam ci ją jeszcze przywieź
jozek726 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 ale bardziej podoba mi się czarna
mcm Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 dziś dostałem paczkę, nawet nieźle wyszły koszulki
krolu Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 A to kiedy ja dostanę ? a to ja mam ci ją jeszcze przywieź nie no co ty, nie ma ciśnienia na dworze 4 stopnie chciałem ją tylko zobaczyć
SoMeS Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 ja również przed wczoraj dostałem Dzięki A-rek wszystko fajnie szybko poszło jak będziesz jeszcze jakieś ciekawe robił to daj znać na pw lub coś też pewnie wezmę bo mogę nie znaleźć wątku
Szamek Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 u mnie też są już od 2/3 dni tylko zapomniałem się pochwalić :gwizdanie: jakbyś tam coś jeszcze robił to pewnie też się skuszę
A-rek Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 ciesze sie ze sie podobaja przed wiosna napewno cos jeszcze sie zrobi
Rekomendowane odpowiedzi