Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Lusterka satynowe, ma ktoś moze założone ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie czy ktos z Was kupil juz te obudowy a jesli nie to jak to oceniacie???

http://moto.allegro.pl/alu-obudowy-lusterka-audi-a3-a4-b6-b7-a6-4f-s4-s6-i1275812822.html

Jak myslicie warte tych pieniedzy cze lepiej dolozyc i kupic ori... :mysli:

Opublikowano

Wg mnie wyglądają plastykowo. :naughty::kox: Ja bym tego nie kupił. :thumbdown:

Opublikowano

Ja kupiłem od Malika podobne i są :kox: nie widać różnicy od oryginałów

Opublikowano

jak dla mnie to wiocha :wallbash:

Opublikowano

spora cena wiec pewnie jakosc odpowiednia :good:

jak sie tobie podobaja srebrne to bierz :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja założyłem chromowane nakładki, trzy razy tańsze, wygląd super, z daleka i podczas jazdy nie widać różnicy między nakładkami, a całymi obudowami. Naprawdę polecam.

Opublikowano
  • Autor

Ja założyłem chromowane nakładki, trzy razy tańsze, wygląd super, z daleka i podczas jazdy nie widać różnicy między nakładkami, a całymi obudowami. Naprawdę polecam.

Tylko to co Ty zalozyles to sie swieca a mi o takie nie chodzi te z linka, ktory wkleilem sa matowe chodzi o to zeby byly podobne do ori dlatego zadalem to pytanie czy ktos porownywal te z allegro z ori czy jest duza roznica w odcieniu :mysli:

Opublikowano

pojeździj troche z nakładkami to zobaczymy czy zmienisz zdanie, tez miałem nakładki i poszły do kosza

po zimie masakra sie z nimi dzieje

Opublikowano

Taaaaa też mam takie zdanie o nakładkach :thumbdown: ,ale te obudowy w macie... :good:

Opublikowano

właśnie ze względu na fajne świecenie sie tych nakładek je założyłem, co do jakości poz zimie? w razie lipy, zdemę lub zakupię nowe :)

Opublikowano

Tylko po co kupawać coś takiego .Ja kupiłem parę dni temu oryginalne satynowe obudowy od kolegi z forum za 500zł w idealnym stanie :gwizdanie:

Opublikowano

Tylko po co kupawać coś takiego .Ja kupiłem parę dni temu oryginalne satynowe obudowy od kolegi z forum za 500zł w idealnym stanie :gwizdanie:

No jak się trafi w idealnym stanie ORI to wiadomo, że wybór może być TYLKO jeden... :cool1:
Opublikowano

Tak to wyglądało u mnie na B6

lusterka.JPG

1.jpg

Bardzo podobnie jak ORI w S4

Zdecydowanie lepiej zamontować całą obudowę niż tanie nakładki, które zresztą może nam byle gówniarz za*ebać na parkingu.

Cena na tej aukcji bardzo dobra. Ja 3 lata temu płaciłem z przesyłką z Niemiec około 600PLN.

Oczywiście tylko satyna. Żaden błyszczący chrom.

Opublikowano

Tak to wyglądało u mnie na B6

lusterka.JPG

1.jpg

Bardzo podobnie jak ORI w S4

Zdecydowanie lepiej zamontować całą obudowę niż tanie nakładki, które zresztą może nam byle gówniarz za*ebać na parkingu.

Cena na tej aukcji bardzo dobra. Ja 3 lata temu płaciłem z przesyłką z Niemiec około 600PLN.

Oczywiście tylko satyna. Żaden błyszczący chrom.

Oczywiście jestem tego samego zdania... Żadnego chromu! P.S. Wygląda kox! :kox:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak w temacie czy ktos z Was kupil juz te obudowy a jesli nie to jak to oceniacie???

http://moto.allegro.pl/alu-obudowy-lusterka-audi-a3-a4-b6-b7-a6-4f-s4-s6-i1275812822.html

Jak myslicie warte tych pieniedzy cze lepiej dolozyc i kupic ori... :mysli:

jak dla mnie beznadzieja a cena kosmiczna