Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Problem z klimatronikiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem wymieniłem fotele w swojej niuni miałem naleśniki. A wstawilem s-line z regulacją lendźwi i podgrzewamiem. Pojechalem do super elektryka(buuu haha) i podpiął mi lendźwie poduszki a cholera z podgrzewaniem ma problem bo nie wie pod które piny do klimatronika ma podpiąć grzanie. a z foteli wystawały trzy kostki żółta(poducha już podłączona), czerwona(leńdźwie podłączone), zielona(grzanie) podprowadzil mi po trzy kable z karzdego fotela do klimatronika i tu jest ząk bo nie wie gdzie je wpiąć. klimatronik chyba mam wlaściwy 8e0 820 043 ab ale jak go wpiąłem na krótko to wszystko działczy tylko grzanie tylnich szyb jakoś nie lepi. Ptaniie gdzie wpiąć te kable w klimatroniku???????? i czy po adaptacji klimatronika grzanie tylnich szyb będzie działać??????

Opublikowano

a w starych fotelach miałeś grzaanie?

Opublikowano

ale ten panel posiada sterowanie do podgrzewanych foteli. i na naklejce z tyłu nie pisze ze jest od b7. A ostatnio przez pomyłke dostałem od b7 (i tam pisało) a ten podobno jest od b6 z tego co wyczytałem na forum.

Opublikowano

jutro jade do elektryka zobaczymy co wyreza z tego wszystkiego , mam nadzieje ze coś podgrzewanego hehe.

Opublikowano

napisz jak ci już zrobi czy ten opis jest ok bo sam będę też robił instalację