Flyer Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Ja bym program zrobil jeszcze... :gwizdanie:
Gość loozzz Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Ładniutka... naprawdę ładna... A jakie wnętrze? alcantara/skóra czy welur?
Reggi Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Lans pod Piotrem i Pawłem alcantara/skóra czy welur? Latex Podobno
boberek Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 no program bys zrobił bo sam robisz teraz a tak to nie nienieninienie spokojnie ja jade w marcu
Aydaho Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Opublikowano 13 Lutego 2009 autko ładne zadbane widać danke no program bys zrobił bo sam robisz teraz a tak to nie nienieninienie spokojnie ja jade w marcu przeszło mi ..... narazie zawiecha S-line pasuje cacy - zakupiona ( Piotruś dzięki za namiar - masz u mnie bro i Maje na kolanach )
boberek Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 narazie spokojnie pojedziemy wiem ze dasz sie namówic zobacz kazdy jezdzi i nie narzeka to czemu my mamy nie jezdzic powiemy ze chcemy delikatniej na 165 PS i juz a nie na 175 i momentu około 360 nam starczy
Aydaho Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Opublikowano 6 Marca 2009 Zawiecha S-line (1BE) zalozona przed momentem jest spoko
TOM77 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Zawiecha S-line (1BE) zalozona przed momentem jest spoko No Adaś super reklama
Aydaho Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Opublikowano 6 Marca 2009 Zapraszam wszystkich na Wroclawska - znakomita obsluga, ceny ... Tomciu - dzieki za pomoc (jak zawsze )
Aydaho Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Opublikowano 6 Marca 2009 dzieki Piotrus geometria byla NIEZBEDNA ... jak podlaczli czujki to bylo tak pojebane ze szok, kazde kolo w inna strone. ale juz ustawione na igielke
letallec Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Podobają mi sie te sprężynki. Gdzie dostałeś i za ile?(jesli bylo to przepraszam, ale przeoczyłem) Ostatnio przejechalem sie 2 razy na trasie Rymanow Zdroj-Warszawa i mam dosyć standardowej zawiechy.
Rekomendowane odpowiedzi