Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Mój S-Piachoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adam... prosze Cie... bylaby to totalnie bes sęsu zmiana... w dodatku na BLB :blink:

Nawet RNSa nie ma :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Adam... prosze Cie... bylaby to totalnie bes sęsu zmiana... w dodatku na BLB :blink:

Nawet RNSa nie ma :gwizdanie:

qr** ale ani w PL ani w DE nie ma nic wartego uwagi - chyba że za 60-70 kilo

Opublikowano

Wolałbym dołożyć i poczekać niż zrobić taką zmianę.

Opublikowano

Nie pozostaje Ci nic innego jak sprzedac bryke i szukac... albo nie sprzedawac :decayed:

Dogadaj sie z kupcem, ze zaliczkuje auto, a Ty masz tydzien lub dwa na szukanie nowego. :wink4:

No spojrz na to B7... wiesz, ze one wszystkie telepia na jalowym?

Po paru dniach chcialbys z powrotem swojego AWX'a.

Opublikowano
  • Autor

Wolałbym dołożyć i poczekać niż zrobić taką zmianę.

macie rację - B6 w takim razie zostaje ułaskawione i wyrok sprzedaży odroczony jest do 2010.

Musze kupca odwołać bo dzwoni co godzinę - napaleniec :decayed:

Opublikowano

Adaś ja miałem podobny dylemat miałem 45 kilo i nic ciekawego :no: , godnego uwagi nie mogłem znaleźć ... z taką kasą poszedłem do banku i dobrałem w kredycie resztę ( 20 kilo ) dali bez problemu przy w/w kwocie wpłaty za auto , a za resztę kasy ubezpieczenie i opony .... :gwizdanie:

Ogólnie nie lubię strasznie kredytów :wallbash: ale nie żałuję ze zaryzykowałem . Latam swoim 2 lata i nic się poważnego nie dzieje :) .

Moje zdanie na Twój problem - podnieś poprzeczkę cenową w poszukiwaniu a jak kupisz to nie będziesz żałował :kox:

Opublikowano

macie rację - B6 w takim razie zostaje ułaskawione i wyrok sprzedaży odroczony jest do 2010.

Adaś, ale rozumiem, ze '10 zwiekszysz budzet znacznie, bo inaczej to nie kupisz nic sensownego... przesiadasz sie do lekkiego golasa ze slabym silnikiem, a w lekko swiezszej budzie nie ma sensu... :gwizdanie:

Opublikowano

Adaś ty to potrafisz wzbudzic emocje, gołe 2.0 i FWD :polew:

to już lepiej bierz to B6 2.5q od turdzi, fajnie wyposażone i tip :good:

Opublikowano

No cyce - mam kupca - cche w piatek zabierać fure za 46,500 ...ale moje Q się sprzedalo. Jakieś inne propozycje ? bo musze dac mu znać czy ma przyjechać po Piacha :slina:

az dziw bierze ze ludzie chca placic takie pieniadze za stare kible ... :naughty:

Opublikowano

stary ale jary..Ty za swojego nie wiem czy 4 tysie dostaniesz (jak doprowadzisz do porządku) a jak nie to będziesz musiał dopłacać.. :naughty::kox:

Opublikowano
  • Autor

Adaś, ale rozumiem, ze '10 zwiekszysz budzet znacznie, bo inaczej to nie kupisz nic sensownego... przesiadasz sie do lekkiego golasa ze slabym silnikiem, a w lekko swiezszej budzie nie ma sensu... :gwizdanie:

tak jest - będę miał jakieś 650 000 pln do wydania :wink4:

Opublikowano

Kurfa... ale bykow tam nasadzilem :embarrassed::kox:

Chodzilo mi o przesiadanie oczywiscie :cool1:

tak jest - będę miał jakieś 650 000 pln do wydania :wink4:

Spoko, czy to bedzie RS6 Avant, czy Q7 V12 TDI to i tak chetnie sie przejade :wink4:

Opublikowano

Będzie Clio w diesel'u :naughty::kox: Pierwsze na forum :>

Nie bierz golasa B7 w BLB - dozbieraj kasy i kup coś sensownego. Po jakiego dopłacać kasę za inny przód :shocked:

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Auto z Wloch :sick3:

Moj brat kupil ostatnio B5 2000 z wloch - w srodku git, ale lakier srednio zadbany... porysowany momentami.

Opublikowano

o karwa - makaronii mają dobrą cenę :wink4:

Dlatego ja sprzedaje swojego pociska :naughty:

Adaś...co się będziesz babrał w ropie :kox:

http://www.subito.it/mitsubishi-lancer-2-0-evo-viii-gsr-il-nostro-regal-lucca-8646362.htm[br]Dopisany: Listopad 17, 2009, 12:51:36 _________________________________________________

Auto z Wloch :sick3:

Moj brat kupil ostatnio B5 2000 z wloch - w srodku git, ale lakier srednio zadbany... porysowany momentami.

Miałem 3 auta w Włoch :naughty:

Zależy który rejon..południe - syf..północ :kox:

Które auto w domu.. pracownicy fizyczni mają zazwyczaj jedno auto do pracy, którego w ogóle nie sprzątają..i drugie na d*py :kox:

Opublikowano

Na poludnie to troche daleko...

Opublikowano

Na poludnie to troche daleko...

Az za :wink4:

Najlepiej kupic auto od ludzi gdzieś na prowincjach..cena dobra..i auto nie wytrzaskane :cool1:

Opublikowano

Miałem 3 auta w Włoch :naughty:

Zależy który rejon..południe - syf..północ :kox:

Które auto w domu.. pracownicy fizyczni mają zazwyczaj jedno auto do pracy, którego w ogóle nie sprzątają..i drugie na d*py :kox:

Dokładnie moja jest z północy Włoch przy samej granicy z Swiss, miejscowość około 20 tys. mieszkańców :) Śmigam już ponad 3 lata i jestem bardzo zadowolony :)