Aydaho Opublikowano 21 Października 2009 Autor Opublikowano 21 Października 2009 jak dokłądki w kolor pomalujesz to może ktos sie skusi ni wuja
boberek Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 pomalowałbys i dalibyśmy ci spokój
Flyer Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Adaś, kiedy malujesz w koncu te dokladki? Chcesz namiar na mojego lakiernika? Mowilem mu juz, ze w koncu kiedys sie w tej sprawie zglosisz
Aydaho Opublikowano 21 Października 2009 Autor Opublikowano 21 Października 2009 Adaś, kiedy malujesz w koncu te dokladki? Chcesz namiar na mojego lakiernika? Mowilem mu juz, ze w koncu kiedys sie w tej sprawie zglosisz zaraz po tym jak sprzedam Piacha
boberek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Adaś, kiedy malujesz w koncu te dokladki? Chcesz namiar na mojego lakiernika? Mowilem mu juz, ze w koncu kiedys sie w tej sprawie zglosisz zaraz po tym jak sprzedam Piacha o Adaś co kupujesz wkońcy 3.0 TDI
boberek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 uff bo mysląlem ze jednak będzie ta octavia
Aydaho Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 o Adaś co kupujesz wkońcy 3.0 TDI AVF, Quattro , czarny, na S-Line, webasto, 105 kkm ..... tyle, że niewiem jeszcze czy cash uda mi się zdobyć [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 14:12_________________________________________________ Ja slyszalem o Passacie miał być
Reggi Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ja to nie wiem Adaś..założyłeś ostatnio kierownicę wchojfunkcyjną i teraz oddajesz tak Piacha bezlitośnie Mówił, że bagażnik mały..a zamienia stryjek siekierke na kose
Reggi Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Nooo... sluszna opcja, Q :kox: Q jest dla tych co nie radzą sobie z siłą przednionapędowców
Reggi Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Mialem FWD... Nie radziłeś sobie z okiełznaniem fury z dzikim napędem FWD dlatego kupiłeś kłatro X4
boberek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 o Adaś co kupujesz wkońcy 3.0 TDI AVF, Quattro , czarny, na S-Line, webasto, 105 kkm ..... tyle, że niewiem jeszcze czy cash uda mi się zdobyć [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 14:12_________________________________________________ Ja slyszalem o Passacie miał być ale B7 czy B6 poka fote
Flyer Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Jakie B7... z opisu wynika, ze B6 AVF Q.
boberek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Jakie B7... z opisu wynika, ze B6 AVF Q. no nie doczytałem juz sie nie bulwersujcie adaś ale zanim sprzedaż to pomaluj dokładki
Aydaho Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 Ja to nie wiem Adaś..założyłeś ostatnio kierownicę wchojfunkcyjną i teraz oddajesz tak Piacha bezlitośnie Mówił, że bagażnik mały..a zamienia stryjek siekierke na kose nie ma kasy na zajebistego Passata to kupuje Qwienko na zime Ragg - masz rację ...durny pomysł z ta fajera Piter - B6 of kors Kupuje tylko dlatego że Q, Webasto i mały przebieg [br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 14:57_________________________________________________ adaś ale zanim sprzedaż to pomaluj dokładki :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi