Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] AZ Auto Serwis - oficjalny warsztat A4 Klub Polska - Trójmiasto :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AZ Auto Serwis

Ul. Trakt Św. Wojciecha 167 D

80-017 Gdańsk

Email: [email protected]

Tel: 503-586-676

http://az.gda.pl

Zapraszamy wszystkich klubowiczów do naszego warsztatu :)

Ci obecni co środę na grill-spotach wiedzą już gdzie można śmiało serwisować swoje :audi:

Zakres usług - od diagnostyki komputerowej, przez przeglądy serwisowe, wulkanizację, wymiany (to robi każdy) i USTAWIANIE (z tym już bywa zdecydowanie gorzej...) rozrządu, czyszczenie wtryskiwaczy, po likwidacje wad fabrycznych 2.0 TDI (wywalenie wałków, zabieraka, łańcuszków i tego całego szajsu), na wymianie silników kończąc.

Na miejscu można też zrobić przegląd rejestracyjny.

Dla klubowiczów oczywiście RABATY!

Zachęcam do wyrażania Waszych opinii o serwisie.

Opublikowano

W zeszłym tygodniu w wymienionym wyżej warsztacie została przeprowadzona reanimacja ciężko chorego silnika 2.0 TDI BLB, polegająca na przeszczepie napędu pompy oleju i wycięciu problematycznych wałków wyrównoważających. Pacjentowi dodatkowo udrożniono pompowtryski, wymieniono uszkodzoną osłonę przegubu ( uszkodzenie nie zostało zauważone przez doktorów specjalistów podczas przeglądu kilka dni przed reanimacją w ASO), wyczyszczono turbinę, usunięto kilka fabrycznych dolegliwości oraz nauczono porozumiewać się we właściwym języku.

Operacja się udała, pacjent przeżył i ma się dobrze.

Na koniec pacjenta potraktowano "witaminką" :wink4: która znacznie dodała mu energii, przez co stał się znacznie żwawszy i ruchliwszy.

Podsumowując:

- dobry kontakt

- kompleksowe i uczciwe podejście

- rozsądne ceny

Klinika godna polecenia, napewno będę tam jeździł na badania okresowe.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Korzystając z okazji jaką była krótka wizyta w Trójmieście i konieczności drobnej wymiany postanowiłem "sprawdzić" warsztat Piero. I muszę przyznać, że obsłużono mnie elegancko ;) Szybko, solidnie i z fajnym rabacikiem. Szkoda, że w te rejony Polski wpadam tak rzadko, ale na planowane wgranie "witaminek" chyba wybiorę się specjalnie do Gdańska :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Audi A6 2,0 TDI 140KM BRE 05.2006 :wallbash:

Z poczatku sie zastanawialem czy warto jechac z Opola do Gdanska 520km. Gdy widze teraz efekty calej pracy AZ Serwis moge powiedziec, ze warto bylo pojechac z jednego konca Polski na drugi, moge tylko o sobie mowic ze jestem w 100% zadowolony i dobrze wiedziec ,ze sa jeszcze w Polsce takie warsztaty jak AZ Serwis, ktorzy szukaja rozwiazania problemu od podstaw - a nie patrza by klientowi wciskac tylko czesi i kit za kupe kasy bo maja upust !

prace w naszym A6 C6 to :

wałki (imbusik)

wywalenie DPF manualne + soft

chip 140 => 164

czyszczenie turbo + dolotu

czyszczenie wtrysków

olej + filtry pow. i pal.

Teraz to zupelnie inna jazda. Samochod zywszy o wiele lepiej sie zbiera :evil:, zuzycie paliwa zostalo te same , po zmianie napedu pompy samochod o wiele bardziej cichy az milo sluchac ! :good:

Jezeli problem z Audi to polecam: :AZ Auto Serwis :good:

Ul. Trakt Św. Wojciecha 167 D

80-017 Gdańsk tel:0048661601595

Podziekownia dla "ZIOMKA", ktory sprawial wrazenie, ze pracuje nad swoim samochodem, a nie przy obcym:)(pelny profesjonalizm)i dla calego AZ Serwis!!! :hi:

Marcin K.(OPOLE)

Opublikowano
:kox: :kox: :kox::good: :good: :good:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
:hi: :hi: :hi::good: :good: :good:
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja też tam byłem, kiełbasę jadłem i piwo piłem ... :) Zrobiłem przy okazji zamianę napędu pompy, rozrząd, witaminkę i parę innych rzeczy :) Fachowcy znają się na rzeczy, więc każdy problem w moim aucie zdiagnozowany i poprawiony bez większego problemu ... Cena ostateczna również niższa niż się spodziewałem, więc POLECAM :) Pozdrawiam

Opublikowano

Ja też tam byłem, kiełbasę jadłem i piwo piłem ... :) Zrobiłem przy okazji zamianę napędu pompy, rozrząd, witaminkę i parę innych rzeczy :) Fachowcy znają się na rzeczy, więc każdy problem w moim aucie zdiagnozowany i poprawiony bez większego problemu ... Cena ostateczna również niższa niż się spodziewałem, więc POLECAM :) Pozdrawiam

I o to chodzi :good:

Opublikowano

Z czystym sercem mogę polecić ten warsztat, fachowcy na wysokim poziomie, szybko, sprawnie, sympatycznie ,a złota rączka to ZIOMAL :buziak: ,dbają o samochody klientów jak o własne ,jak masz problem z autem to tylko AZ SERWIS go uleczy.Pozdrowienia dla całego Serwisu AZ oraz szefa Olgierda za pełen profesjonalizm, niskie ceny, fachową obsługę. :oklaski:. Pozdrawiam Marta . :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

na jakie hasło dostaje się rabat:)?

Opublikowano

Szczerze Polecam! Przerobienie napędu pompy, czyszczenie wtrysków, regeneracja turbo i wycięcie DPF-a i mój BRD jak nowy :rolleyes:, oczywiście troszkę to wszystko kosztowało, ale naprawde warto, bo cena w porównaniu do wykonanej usługi i kultury pracy silnika to pikuś. AZ AUTO SERWIS :>

Opublikowano

Swiete slowa :good:

Opublikowano

Witam

na jakie hasło dostaje się rabat:)?

A4 KLUB POLSKA :naughty::polew:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To i ja również dołączam się z podziękowaniami za dobrą robotę. Odwiedziłem słynnych "wałkarzy" i pozbyłem się problemu, przy okazji poleciał dfp, wyczyścili wtryski,pozmieniali płyny i filtry oraz grzecznie dopakowali koni klekotowi.

Pozdrowienia z Lublina dla chłopaków i podziękowanie za cierpliwość w odpowiadaniu na głupie pytania :)

Jedna mała uwaga do p Piotra i p Olka - odbierajcie częściej telefony !!! ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam chcialbym wymienic pasek rozrzadu w/w warsztacie moze wiecie jaki koszt bardzo prosze o odp ..pozdrawiam

Opublikowano

Witam chcialbym wymienic pasek rozrzadu w/w warsztacie moze wiecie jaki koszt bardzo prosze o odp ..pozdrawiam

człoFieku zadzwoń i zapytaj :cool1:

Opublikowano

A najlepiej podjedz i powolaj sie na a4klub.

Opublikowano

tak dzikeuje za wiadomosc oczywiscie ze zadzwonie tylko pzred swietami jestem zapracowany interes swiateczny i zawsez pozno wracam dlatego napisalem na forum ile by kosztowalo orientacyjnie..ale dzieki za pomoc podjade osobiscie po nowym roku i wszystkiego sie dowiem pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wiec i jak moge wystawic opinie AZserwis w gdansku...pacjent to a6 c6 z 2007 silnik 2.0tdi -prac bylo sporo,autko przyjechało do warsztatu kopcące jak stary 1.6d , szarpało w jednym zakresie obratow,nie dzialal cenralny (raz tak raz nie)...

przeprowadzone mody:

-usuniecie wadliwych walków pompy oleju,na pancerny system smarowania z 1.9tdi

-wymiana kompletnego rozrządu i dwóch rolek

-czyszczenie ultradzwiekiem wtryskiwaczy

- ----------/ /------------- EGR

-wymiana intercoolera na nowy

-regeneracja starej stacyjki(problem od centralnego)

-wymiana oleju ,wszystkich filtrów i wszystkich plynow(hamulcowy,chłodniczy itd)

-zmiana turbiny na BRD

-program-->wynik 190 koni i 407nm(bardzo ladnie napisany program bez dymku)

Chłopaki bez problemu rozpoznali problemy bolace moje a6,autko teraz pracuje super swietnie sie zbiera --od serca moge polecic ten serwis wszystkim ktorzy szukaja prawdziwych fachowców od 2.0tdi i oczywiscie nie tylko bo wydaje mi sie ze nie ma dla nich rzeczy niemożliwych :)

oczywiście az tak kolorowo nie moze byc i mam maly minus za komunikacje,jest sie brardzo ciezko dodzwonic i pozniej dostać jakis faktury badz wykresy-ja ich nie dostalem mimo ze prosilem.

pod względem mechaniki obslugi,tlumaczenia co i jak...jak najbardziej na TAK porostu chłopaki znają sie na rzeczy i nie wciskają ściemy-jesli bylo cos wymieniane to napewno tak musialo byc...

pozdrawia