kaj82 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Fele idealnie pasuja, tez takie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 A mi sie ta fela na naszym lakierze nie podoba za bardzo ... ale to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 No fela jak dla mnie pasuje i furak prezentuje sie zaj.bście :th: :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 A mi sie ta fela na naszym lakierze nie podoba za bardzo ... ale to tylko moje zdanie Flyer Twojej opini byłem najbardziej ciekaw ( oczywiście dzięki za szczerość ) ale powiem Ci że kurna 2 miesiące myślałem jaki felunek wsadzić żeby jakoś uatrkcyjnić tego furacza - u Ciebie inna sprawa bo jest wygląd S4 i można dać bardziej agresywne ( sportowe ) fele np. S4 , RS6 , RS4 - ale u mnie jakoś się nie widziały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Miron szefie, pytanko - jaki masz zawias? 1BE, czy 1BV? ps. Ja u siebie ide w eliminacje chromow Ty masz pelen pakiet chrom to inna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Miron szefie, pytanko - jaki masz zawias? 1BE, czy 1BV? ps. Ja u siebie ide w eliminacje chromow Ty masz pelen pakiet chrom to inna sprawa hehe - już się mnie oto Lukaszek pytał ale nawet nie wiem - ma mi odpisać gdzie to mam zczytać i sprawdzić ( wtedy odpisze )[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2008, 12:19 _________________________________________________jeszcze kurna myślę co z lusterkami ale nie chcę zepsuć ( ori , chrom , satyna - którą ciężko dostać ) jakoś ciężko mi wybrać najlepszą opcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Mironku moim zdaniem te fele to strzał w 10 :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Mironku moim zdaniem te fele to strzał w 10 :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Lustra takie jak u malika i oniaka! Ale chrom z S4 tez moze byc ok, tylko bedzie bardziej klul w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Lustra takie jak u malika i oniaka! Ale chrom z S4 tez moze byc ok, tylko bedzie bardziej klul w oczy kurcze po pierwsze ciężko je dostać a po drugie znowu ten nasz kolor ( czy jest sens takie zakładać - może się okazać że jest bardzo mała różnice między nimi a naszym kolorem ) zresztą Ty je widzisz na zlotach a ja tylko na ogólnopolskich bo u nas nikt takich niema - dlatego ciężko mi powiedzieć i się zdecydować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Lustra takie jak u malika i oniaka! Ale chrom z S4 tez moze byc ok, tylko bedzie bardziej klul w oczy Fleja nie wszyscy mają tak jednoznaczne i kategoryczne zdanie na temat koloru auta czy felg pasujących czy nie. Mnie się wydaje, że lusterka Od eski takie jak moje będa się świetnie komponowały z grilem i takie tez polecam Mironkowi. Bedo bedo * Flyer A prawda jest taka, że jak z nim gadałem przed zakupem czy tuz p oto miało byc "bez modów"... no może fele i to wszstko... :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 A prawda jest taka, że jak z nim gadałem przed zakupem czy tuz p oto miało byc "bez modów"... no może fele i to wszstko... Bo taki właśnie zły wpływ ma to forum na ludzi człowiek się na ogląda na czyta i potem nic tylko reza i reza - tak to już jest teraz już nic nie zrobie - siedzę w tym po uszy eechhh te forum tak bym o niczym pojęcia nie miał i więcej kasy na koncie by leżało ale z drugiej strony................spojrzenia innych - bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Poź, ja wcale nie mam kategorycznego zdania i nikomu go nie narzucam Spokoj! / Przecież jestem / Spokojny Poziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 fele pasuja .... :th: [fajna trawka ] a tamte zostaja na zime ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Poziu Flyer - jak Was tu pogodzić - z kim trzymać Poziu to brat silnikowy Flyer brat kolorystyczno wersjowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zostaje Ci trojkat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zostaje Ci trojkat czyli standard - jak zawsze :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 fele gites miodzio..paszą do fury pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Jak dla mnie kox, brakuje jeszcze body s4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 fura konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi