Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

MAGNETYRER - ktos posiada ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ponownie co sądzicie o montowaniu magnetyzerów, czy to naprawde daje takie efekty (mniejsze spalanie, zwiekszenie mocy itp) czy warto zamontowac go do A4 z silnikiem 1.9 Di 75 KM ?

Opublikowano

Nie warto.Już lepiej za tą kase kupić coś dziewczynie.na pewno będą to lepiej zainwestowane pieniądze :D

Opublikowano

Jak najdalej od magnetyzerów , chociaż podobno te najnowszej generacji DYnamicFuel coś tam dają ale czy warto 1000zł dać za 0.5konika i 1nm więcej :) W tej cenie można wydech zrobić z nierdzewki i napewno da więcej ;)

Opublikowano

tak jak Koledzy piszą szkoda marnowac $$$ na takie wynalazki co to nic nie dadza pozytecznego...

Proponuje zaczac od virusa ktorym osiagniesz ~130PS i na jakis czas Ci wystarczy.. bo to wciaga strasznie 8)

Opublikowano

Efekty z doswiadczenia:

Mercedes W123 240D automat- z 11 na 9,1

Mercedes W124 300D manual - z 10 na 8,8

Audi 80 B4 2.0 (jednopounktowy wtrysk) + LPG - z 10 na 9

VW Passat B4 1.9 TDI 90PS z 5,8 na 5,3

To wszystko sa samochody,moje byle,obecne i rodziny.Teraz w A4 1.9TDI 110PS automat tez mam zalozone ale od poczatku jak mam auto.Mialem akurat dostep taniej wiec kupilem.Teraz zima,po miescie i na krotkich trasach ok 25km w automacie i przy oponach 225 srednie spalanie wychodzi mi 6,6 - 6,7l/100.Nie wiem czy to duzo czy malo.Styl jazdy raczej sredni trasa ok 110-130 a pomiescie roznie.Co do mocy to odczucia raczej subiektywne,jak ktos wierze ze cos uroslo to tak moze odczuje,ale to kwestia stracenia na wadze 3kg.hahaha.Pozdrawiam

Opublikowano
Efekty z doswiadczenia:

Mercedes W123 240D automat- z 11 na 9,1

Mercedes W124 300D manual - z 10 na 8,8

Jakos ci niewierze , z 11 na 9 litrów zejśc tylko dzięki magnetyzerowi :shock: Jak to możliwe :?:

Opublikowano

Jakos ci niewierze , z 11 na 9 litrów zejśc tylko dzięki magnetyzerowi :shock: Jak to możliwe :?:

Tak u mnie bylo.Sam sie zdziwilem.Ja nie reklamuje magnetyzerów bo zaden to dla mnie interes.Dziele sie tylko doswiadczeniami. Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

O ile dobrze pamietam to o magnetyzerach bylo w Auto Swiecie chyba, testowali na roznych samochodach, i uznali ze szkoda pieniedzy, a szeroko reklamowany produkt i czesto pojawiajacy sie na Allegro jest po prostu gowno warty. Zreszta ja tak samo mysle, i nie zamierzam nigdy czegos takiego zalozyc

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Może z innej beczki. Piec CO 250 kW, zasilanie olej opałowy, czyszczony co kwartał. Przed zastosowaniem magnetyzerów, wystepowało bardzo dużo zanieczyszczeń w postaci osadu o zapachu siarki, po zastosowaniu magnetyzerów - czystość spalania poprawiła się znacznie, mniej zanieczyszczeń, a czy mniej spala /brak pomiarów/.

Ja w poprzednim autku /vectra z gazem 1,8 95 r./ miałem zamontowane, efektów ubocznych brak, a czy tu zakładac /1,9 TDI 110 km/ jeszcze się zastanawiam.

Opublikowano
O ile dobrze pamietam to o magnetyzerach bylo w Auto Swiecie chyba, testowali na roznych samochodach, i uznali ze szkoda pieniedzy, a szeroko reklamowany produkt i czesto pojawiajacy sie na Allegro jest po prostu gowno warty. Zreszta ja tak samo mysle, i nie zamierzam nigdy czegos takiego zalozyc

Było i niekróre samochody paliły więcej, a poza tym różnice były w graniczch błedu pomiarowego. Chyba lipa :neutral: