czako Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 witam czy ktos moze poratowac mnie plyta do navi dx z mapa polski posiadam navi plus wersja RNS 4.1 a moze ktos wiej jak krok po kroku wypalic taka plyte ???? mam pytanko odnosnie tej navi czy jezeli podepne pod nia dvd to sterowanie urzadzeniem bedzie mozliwe przez navi czy konieczny jest np pilot do dvd pozdrawiam. EDITED by Pikuś Kolego nie zakladaj kilu tematow jak mozesz o to samo zapytac w jednym.
Gość Tomboy Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 zadaj pytanie koledze norbiemu - on posiada chyba plytke
Hugo Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 witamczy ktos moze poratowac mnie plyta do navi dx z mapa polski posiadam navi plus wersja RNS 4.1 a moze ktos wiej jak krok po kroku wypalic taka plyte ???? Miłej lektury :arrow: http://forum.cdrinfo.pl/zabezpieczenia-cd-dvd/50735-blaupunkt-dx-mapa-pl-gps.html
czako Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2006 dzieki sporo tego jest moze sie uda cos wypalic :roll:
Rekomendowane odpowiedzi