aju Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Co za bzdury. W B6 klimatyzacja była standardem. Pokażcie mi B6 bez klimy, to będę bardzo zdziwiony. nie bzdura, kolega miał, panel był jak przy klimatroniku ale to był jakiś termotronic czy coś takiego, nie było klimy
Thom4s Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 nie bzdura, kolega miał, panel był jak przy klimatroniku ale to był jakiś termotronic czy coś takiego, nie było klimy Może jakaś samoróbka, zdemontowany kompresor itp. W B6 klima była standardem. Jak mi ktoś pokaże B6 bez klimy, to może uwierzę.
majkel_majki Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 nie bzdura, kolega miał, panel był jak przy klimatroniku ale to był jakiś termotronic czy coś takiego, nie było klimy Może jakaś samoróbka, zdemontowany kompresor itp. W B6 klima była standardem. Jak mi ktoś pokaże B6 bez klimy, to może uwierzę. Niewierny Tomaszu, spójrz w to ogłoszenie z mobile.de http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=de&id=137958417&pageNumber=1&tabNumber=2 otwórz więcej zdjęć i daj zbliżenie na panel sterowania wentylacją, celowo tak piszę bo klimatyzacji to auto nie ma.
Thom4s Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Niewierny Tomaszu, spójrz w to ogłoszenie z mobile.de http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=de&id=137958417&pageNumber=1&tabNumber=2 otwórz więcej zdjęć i daj zbliżenie na panel sterowania wentylacją, celowo tak piszę bo klimatyzacji to auto nie ma. OK Michał, przekonałeś mnie. Rzeczywiście ten egzemplarz nie ma klimy.
adr1018 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Pierwszy raz widzę bez klimy też nie wierzyłem że takie były. Teraz wierzę
tymonA4 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 na to wychodzi że w b6 standardem jest wspoma
Thom4s Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ESP i ABS było w standardzie. Aha 2 poduchy też.
maciekpolanica Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 Ale jak cen nie było tak niema:) Szkoda ze ktoś nie posiada cennika z salonu z tamtych lat:) Interesują mnie ceny dodatków tj. parktronik przód, 4 el szyby itp:)
Rekomendowane odpowiedzi