tokarka606 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Z czystym sumieniem mogę polecić mojego kolegę,którego poznałem na forum audi 80,jako profesjonalnego tunnera silników TDI i nie tylko. Nie wgrywa gotowców!Na korektę softu można podjechać w każdej chwili. Duże doświadczenie i wiedza zarówno w dziedzinie tunningu jak i mechaniki,elektromechaniki. Konkurencyjne ceny i przede wszystkim ludzkie podejście do tematu. Andrzej 889-739-529 Sierakowice(pomorskie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 robił mojemu koledze T5 2.5tdi zrobił program na bez diagnostyki silnika i dołozył tylko 17 koni dopiero jak znalazłem usterke, byla robiona korekta ale juz nie u niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokarka606 Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 To dziwne,bo robił moją 80-tkę i passata B5 mojego brata i diagnostyka,logi dynamiczne to było pierwsze za co się w ogóle zabierał. Aktualnie mam u siebie trzeci program ,brat drugi(wybór wedle co komu odpowiada) i za każdym razem przed i po było logowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daras Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 ja tez polecam Andrzeja (z resztą robilem to juz w innych tematach na tym i innych forach). robie auto tylko u niego, zarówno mechanike jak i elektronike (diagnostyka itd...) co do chipów, robilem u Andrzeja w obecnym Audi, w poprzednim, oprócz tego robilo u Niego programy wielu moich znajomych i każdy jest zadowolony z obsługi, z podejścia do tematu i z cen. coś mi sie nie chce wierzyć w to robienie programu bez diagnostyki bo akurat na to Andrzej zawsze zwraca uwage i nie tyka auta bez porządnej diagnostyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 sorry zle napisałem :hi: :hi: zrobił program mimo usterki, o tak miało to byc jeszcze raz sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daras Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 a pytanko mam, skąd wiesz że dołożył tylko 17KM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 bo widziałem wykres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daras Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 ale z jego hamowni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 a z czyjej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daras Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 to powiem Ci jedno. po pierwsze Andrzej nie ma hamowni po drugie dzwonilem do niego bo zdziwiła mnie Twoja wypowiedź i nie mówiąc mu o niczym z forum (bo sam bylem ciekawy co powie) zapytałem o chipa w T5 2.5TDI. powiedział że nie robił jeszcze chipa w T5 2.5TDI i najpierw musiał bym przyjechać autem żeby sie wypowiedział. także coś krecisz kolego albo pomyliłeś osoby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 jeszcze raz sorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzwoniłem własnie w tej chwili do Kolegi od T4, bo juz zgłupiałem, po Twoich wypowiedziach gosc który robił mu program mieszka w Koscierzynie gdzies blisko dworca PKP :kox: co mi sie pojeb....o z Sierakojcami to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daras Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 no to sie wyjaśniło... bo nie widzialem zeby Andrzej podchodził do samochodu w którym ma zrobic chipa, bez diagnostyki. mało tego, jak zobaczy że jest nie halo to informuje klienta, a jak usterka jest poważna to nie bierze sie za program. druga sprawa, że na temat gościa z Kościerzyny też słyszałem niezbyt przychylne opinie. ale jak widac na przykładzie gościa z Kościerzyny, posiadanie hamowni (nawet tej przenośnej) to nie wszystko. można zrobić dobry program bez hamowni, opierając sie na dobrej diagnostyce i wykonaniu logów. chyba że ktoś lubi widzieć na papierku co ma w samochodzie, to nic nie wadzi żeby podjechać do jednego z pomorskich tunerów (ja na hamownie polecam Strefe Tuningu w Gdyni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu210 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Witam wszystkich rzadko tutaj zaglądam ciągle brak czasu .Widzę że,pisze się o mnie tylko troszkę bez żadnych podstaw nie ładnie tak nie wiedzieć a pisać złe opinie co prawda wyjaśniło się,co mnie cieszy ,szkoda tylko że,na forach niekiedy nie uczciwie i bez pod stawne ....pisane są opinie nie prawdziwe. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 przepraszam Cie Kolego za to co tutaj napisalem. Staralem sie przypomniec sobie dlaczego tak niefortunnie powiazalem Ciebie z gosciem ktory spieprzyl mojemu Koledze program. Tego dnia Kolega byl robic program w Koscierzynie a potem jechal po tym wszystkim po czesci na jakis duzy szrot do Sierakowic, popierd...o mi sie wszystko i dlatego tak brzydko wyszlo z mojej strony. Jeszcze raz przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisCold Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam serdecznie! Mam 1.9 tdi 90Km i nie ukrywam że chętnie podkręciłbym bym go troszkę. Gdybyście mogli mi przybliżyć cennik (plus, minus) i czy w zwiazku z chipem moga byc jakies negatywne konsekwencje? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi