akunin Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 jutro sprawdzę na moim sprzęcie. Chociaż u mnie nie pali jak zimna.
Lishoo Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Hehe dobra jazda zaraz się okaże że włącznik wycieraczek rozwiąże 80% problemów z rozrządem Jak ktoś obczai co ma jedno z drugim wspólnego to niech śmiało piszę bo sam jestem ciekaw
msuchecki90 Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 witam , mam podobny problem , po zapaleniu samochodu i włączeniu świateł zapala się kontrolka świec żarowych na 1 sekundę i samochód gaśnie , natomiast jeśli na odwrót robię to znaczy , zapale światła i odpalę silnik problemu nie ma może ktoś mi doradzić co z tym zrobić ? nigdy wcześniej tego zjawiska nie było dopiero teraz
NikonxD Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Też miałem podobny problem, ciężko paliła. Ale gdzie się doczytałem na forum i w moim przypadku też te luty były przyczyną : - [a4 b6 1.9 TDI PD 130KM] ciezko pali POMOCY • .: AUDI KLUB POLSKA :. •
Rekomendowane odpowiedzi